tigla, bardzo mi sie ten wozek podoba, no i jeszcze ten fakt, ze jest taki leciutki, i producent polski a nie chiny, jestem za. no i najwiekszy plus- przeczytalam ze gondole skladaja sie na plasko jak chcesz wlozyc do bagaznika, widzialam taki manewr w wozkach quinny i bardzo mi sie to podobalo! oszczedza sie duzo miejsca. najbardziej podoba mi sie abc zoom design, to taki niemicki wozeczek jeden za drugim z fajna linia, ale kosztuje ponad 1000zl wiecej, a mnie nie zalezy na najlepszym wozku na swiecie, tyle jest wydatkow, ze odpuszcze.
lilonka, to co zrobisz? (ja mieszkam na 5 pietrze, wiec bez windy tez nie mam mowy). i zgadzam sie z tigla- ubierz te choinke! bedzie tak bardziej nastrojowo
bylam dzis u gina na nfz, wszystko jest ok, zrobila mi ktg i brzmialo ladnie. przepisala mi tylko sorbifer durules na moje slabe zelazo i kazala sie udac do dermatologa z wysypka, bo jednak nie schodzi :/ jutro mam wizyte u dermatologa rano, zobaczymy co przepisze.
ale, oczywiscie, w kolejce siedzialy starsze kobiety i juz ustawialy sobie kolejnosc, co nastepna osoba przychodzila to mowily, ze one sa pierwsze, bo ja przyszlam pozniej, a moj brzuch juz jest naprawde widoczny.. nic sie nie odzywalam, ani slowem, przyszla pani doktor i wziela mnie pierwsza mowiac ze 'ciezarne zawsze maja pierwszenstwo' hihihi
nic nie powiedzialy, zero komentarza.