reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Lilonka - właśnie jak byłam w ciąży to były upały jak na pustyni stąd ten basen:-) Opuchnięte nogi mnie ominęły - na szczęście. Powiem Wam że jak byłam na porodówce to położne się mnie pytały gdzie ja byłam, że jestem taka opalona:-D A ja leżąc całe dnie w basenie na materacu miałam tylko cienką bluzeczkę na brzuchu, a całą resztę opalałam:-)

reklama
Wieści od Gienka - na Gabrysia zadziałały antybiotyki i najpewniej wyciągną go z inkubatora. Gienek jest mocno obolala,a czas spędza z Laurka. Więc cała do przodu;)

Ja nie wytrzymałość i dziś zadzwoniłam do mojego gina. Mam do niego jutro przyjechać. Już sobie wmowilam,ze mi sie szynka skraca. Ja to jednak mam z głowa....

Miss Cinname Pozdrów Gienka i niech uściska maluchy :-). Szczęściara ma już maluchy !! Miała całą cesarkę, czy najpierw sn a potem cc ?
A dlaczego załapałaś teraz jazdę ze skracającą się SZYNKĄ ;-) Przez ten twardniejący brzuch ?
Mi też twardnieje, szczególnie na wieczór. Zaczyna mi też dokuczać kręgosłup.

Tigla - nie zauważyłam tej poprawki szyjki na szynkę. Przynajmniej sie usmialam. A jazdę mam,bo brzuch twardy jak tylko wstanie i w podbrzuszu jakieś klucie. Może to przez przemeczenie u rozciagajaca sie macice albo prezace sie dzieci,ale jak sobie ubzduralam to mam. A Gienka pozdrowie:). Miała samo cc.

Gienuś - uściski dla Ciebie, Laurki i Gabrysia :-)
Dziewczynki - na święta dla Was wszystkich - długiej, twardej i zamkniętej szynki ;-) i po świętach z resztą też:-)
Ja już leżakuję - i nie bardzo wiem co z sobą zrobić. W planach mam nadrobienie zaległości serialowych i książkowych :-) Tylko nie wiem od czego zacząć ;-)

Lilonka, trudne są te dylematy przebywających na L-4 :tak:. Ja też nie bardzo wiem co ze sobą zrobić. W weekend był w domu emek i czas miło i szyko zleciał. Dziś kombinuję, czym tu się zająć. Narazie poijam herbatkę i grzeję się przy kominku. Później chyba pojadę pooglądac ciuchy ciążowe. W żadne bluzki już się nie dopinam :-)

reklama
Ja dostałam od mamy takie luźniejsze bluzki (golfy) i kilka swetrowych tunik ;-) i to maja garderoba. W sobotę chciałam sobie kupić jeansy w h&m - ale 159 zł za spodnie na 4 miesiące - przesada. Kupiłam tylko ciepłe rajtuzy i spodnie materiałowe :-) Ciuchy typowo ciążowe mają masakryczne ceny.

Do góry