elunia- oj super by było,gdyby @ się uspokoiła już po porodzie,dla mnie to ona mogłaby w ogóle nie istnieć,bo raz w miesiącu przeżywałam koszmar-nie mogłam iść pierwszego dnia do szkoły ani do pracy,bo ból był niesamowity, tak jakby ktoś mi świeżą ranę posypywał solą lub kroił mnie tam na żywca a najgorsze jest to,że prawie żaden środek przeciwbólowy dostępny bez recepty na to nie działał. Lekarze podejrzewali,że mam endometriozę i że krwawią mi też guzki na innych narządach,ale na USG nic nie było widać a to CA-125 wyszło mi w normie, już nawet miałam skierowanie na laparoskopię,żeby sprawdzić,czy tam coś siedzi,ale nie poszłam...mam też macicę w silnym tyłozgięciu,więc może to wywoływało taki ból-sama nie wiem:-(
onlyone- ojoj biedactwo nie wiedziałam,że te sterydy na płucka są w formie zastrzyków i to bolących jeszcze. Fajnie,że już lepiej się czujesz i dobrze,że lekarze dali ci te sterydy,bo moi to mi nic nie dali a też już źle się czułam od 30 tygodnia i miałam regularne skurcze..ani nie dostałam nic na skurcze-tylko nospę bez recepty ani nic na płuca dla dzieci,więc dobrze,że już mam 34 tydzień za sobą a bóle mam już konkretne-takie siekacze jak podczas @.
lilonka i eevelee -ja to też mam problem z butelkami, które są dobre a które nie, kupiłam takie zestawy:
Zestaw dla noworodka Suavinex Vintage - niebieski - butelki - Cały dla Mamy i różowy,ale dokupię jeszcze te tommee tippee antykolkowe,bo wydają mi się bardzo profesjonalne. Może doradzą nam coś dziewczyny, które mają już maluszki na świecie
Dziewczyny mam pytanie,czemu tutaj na suwaczku wyskakuje mi 35 tydzień ciąży a we wszystkich kalkulatorach wychodzi mi,że wg ostatniej @ jestem w 36 tygodniu? To ja już sama nie wiem, w którym jestem i jak liczyć wagę dzieci:-(