Ja to Clexane też brałam profilaktycznie, chociaż przydarzyła mi się raz ciąża biochemiczna, ale lekarz twierdził, że to się często zdarza.
Gieniek - na pewno spokojnie doczekasz do terminu, a z pewnością jeszcze troszkę, ale wiadomo torba przygotowana lepiej jak jest
Marcikuk - śmieszna ta twoja opowieść o zmywaniu paznokci
ja pewnie wpadłabym w panikę, że jak wody odeszły to za chwilę urodzę do tego kibelka
Eevlee - nie martw się, jesteś w zasadzie już w drugim trymestrze, więc największe niebezpieczeństwo minęło
i teraz musi być dobrze
Malena - dzięki za cenne rady, przy bliźniakach są szczególnie cenne, bo trudniejsze do zdobycia :-)
Zresztą wszystkim Wam Dziewczyny dziękuję za dzielenie się doświadczeniem - i tym, które już mają maleństwa przy sobie i tym, które jeszcze spakowane - rady i doświadczenia są cenne wszystkie
Dziękuję
Onlyone - ja póki co nie boję się porodu, ale to pewnie efekt tego, że jeszcze w zbyt wczesnej ciąży jestem żeby rozpatrywać to realnie
Ale coś w tym musi być co piszą dziewczyny, że instynktownie się wie
Anika - dobrze, że dzieciaczek się rusza
tak to pewnie jest, że chwila bezczynności, a mamusia już wystraszona, że coś się dzieje
Myślę, że szczególnie u mam, które się długo starały taki objaw już pozostanie do końca - panikowanie i dopatrywanie się symptomów wszystkiego