reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Malenka- o której jutro zaczynasz akcję?!?!?!?

Moja królewna to już taka cwaniara się robi: położyć po jedzeniu nie, bo ryk, dałam ją do maxi cosi ze smoczkiem- ciągle go wypluwała i ryk, ale jak tyko ją łapię żeby na ręce wziąć to cisza......i smok jej już nawet nie wypada:baffled:

Dzieki dziewczynki. Pozwolili mi na troche do nich pojsc. Sa maluscy ale moi kochani. Filipek ma mala rane na glowce bo mu trzeba bylo pomoc kleszczami wysc a Mateuszek male rozciecie na ramieniu jak go wyciagali szybko. Czekam na polozne co mi maja pokazac jak mleko sciagac. Nie wiem jak dlugo bedziemy w szpitalu.

Malena - mocno zaciskam kciuki za was jutro. Masz pieknie donoszone dzieciaczki wiec cesarka to tylko formalnosc.

Marcikuk - moc gratulacji. Niech chłopaki zdrowo rosną i szybko wychodzą do domku:tak:
Malenka - zaciskamy kciuki za jutro:-)
Ja nie miałam badań genetycznych z krwi - tylko szczegółowe usg z pomiarami (a nawet 2, bo chodzę do 2 lekarzy :-)).

reklama
Marciniuk-GRATULACJE!!!!!!!!!!!! I dziękuje za relacje z pierwszej ręki prawie w godzinie zero!!!!Czulam się jak widz w pierwszym rzędzie!!!!
Malenka-moc z Tobą!!!Wszystkie kciuki zacisniete!!!

Co do badań to jedne już miałam,teraz zapowiadają się drugie. Miałam i usg z pomiarem i z krwi.

Z ja mam do Was pytanie-kiedy poczulyscie ruchy?Ja nie czuje jeszcze absolutnie nic,a naczytana zaczynam zastanawiać się czy to norma...

Do góry