reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Malenka- o której jutro zaczynasz akcję?!?!?!?

Moja królewna to już taka cwaniara się robi: położyć po jedzeniu nie, bo ryk, dałam ją do maxi cosi ze smoczkiem- ciągle go wypluwała i ryk, ale jak tyko ją łapię żeby na ręce wziąć to cisza......i smok jej już nawet nie wypada:baffled:

Dzieki dziewczynki. Pozwolili mi na troche do nich pojsc. Sa maluscy ale moi kochani. Filipek ma mala rane na glowce bo mu trzeba bylo pomoc kleszczami wysc a Mateuszek male rozciecie na ramieniu jak go wyciagali szybko. Czekam na polozne co mi maja pokazac jak mleko sciagac. Nie wiem jak dlugo bedziemy w szpitalu.

Malena - mocno zaciskam kciuki za was jutro. Masz pieknie donoszone dzieciaczki wiec cesarka to tylko formalnosc.

Marcikuk - moc gratulacji. Niech chłopaki zdrowo rosną i szybko wychodzą do domku:tak:
Malenka - zaciskamy kciuki za jutro:-)
Ja nie miałam badań genetycznych z krwi - tylko szczegółowe usg z pomiarami (a nawet 2, bo chodzę do 2 lekarzy :-)).

reklama
Marciniuk-GRATULACJE!!!!!!!!!!!! I dziękuje za relacje z pierwszej ręki prawie w godzinie zero!!!!Czulam się jak widz w pierwszym rzędzie!!!!
Malenka-moc z Tobą!!!Wszystkie kciuki zacisniete!!!

Co do badań to jedne już miałam,teraz zapowiadają się drugie. Miałam i usg z pomiarem i z krwi.

Z ja mam do Was pytanie-kiedy poczulyscie ruchy?Ja nie czuje jeszcze absolutnie nic,a naczytana zaczynam zastanawiać się czy to norma...

Do góry