Sylvii- ale super,jak ładnie donosiłaś ciążę,no i z tym terminem porodu to bomba, córeczka dostanie z okazji urodzin w prezencie dwie siostrzyczki
Sylha- ufff czekałam na wiadomości od Ciebie, w takim razie nogi do góry i leż,dziewczyny mają rację-nie wpychaj się w kolejkę

skoro mówisz,ze ból poczułaś dwa razy to może to są ćwiczenia macicy-te takie skurcze,które pojawiają się przed porodem i nie są niczym groźnym.
Malena- he he o mały włos byłybyśmy sąsiadkami,bo oglądałam mieszkania na Woli,ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na Mokotów

Co do sexu, no u nas też posucha...najpierw miałam krwiaka i zakaz tak do 16 tygodnia ciąży, później już lekarz pozwolił,ale z tym brzuchem, bolącym kręgosłupem to już nie to samo, jeszcze jak zobaczyłam jak ja tam wyglądam na dole-wszystko powiększone 3 razy to sama nabrałam do siebie obrzydzenia

mąż boi się,że jak coś to zacznę rodzić i twierdzi,że jest duże prawdopodobieństwo,że właśnie nam się to przydarzy,więc widzę nie jestem sama w tym temacie
Marcikuk- ale z Ciebie agentka, siedzisz sobie na przystanku i nam meldujesz,że byłaś na zakupach i nogi Ci popuchły, bardzo dobrze o koleżankach z forum nie można zapominać!!A swoją drogą ty już też tak nie chodź i się nie przeciążaj!!!Moja koleżanka w ciąży bliźniaczej jak poszła sobie w 32 t do centrum handlowego tak ją karetka zabrała i urodziła...
Lola-mały masz brzuszek i jak widziałam Twoją fotkę to masz tylko brzuszek,super Ci się rozmieściło. Na tej szkole rodzenia lekarz mówił,że w ciąży poj. powinno się tak zdrowo normalnie przytyć 15 kilo to ja zapytałam a ile przy bliźniakach a on na to,że też 15 kilo, co on SZALONY?;-)