reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ja twardnienia brzucha mam od 22tc ale od 3 tyg zaczęły sie bóle jak na @ a wczoraj miałam bardzo bardzo bolesne i takie jak skurcze tyle, ze nie jeszcze takie regularne . Zostało mi równe 3 tyg do cesarki - ciekawe czy wytrwam. Dobrze , ze już dostałam te sterydy na plucka ... Ja mam USG we wtorek wiec zobaczymy ile ważą maluszki ale pewnie Mati teraz ma ok 2200 to za tydz 2400:-)
Moj mąż ma 186cm a ja 172 cm a Lenka ten kurdupelek to nie wiem po kim taka mała choć my z mężem tez wazylismy ok 3 kg tylko wiec nawet mało porównując jakie teraz dzieci sie rodzą .

reklama
No ja tez się zaliczam do grona kurdupelków haha mam 160cm, a maż wielkolud przy mnie - ma 194cm :) No i ciekawa jestem po kim nasze maluchy pójdą :-)
Katka
ale masz fajnie, ze już we wtorek będziesz miała połówkowe... ja mam dopiero w piątek 5 października i już się doczekać nie mogę!!!

Tekla- to wy jak nasi znajomi:-) ona też 160 a on to nie wiem, ale dużo wyższy od emka i synek idzie po tatusiu:-) przez co ja mu zawsze dodaję o jeden rok więcej:-D:-D i co roku mi to sprostowują:baffled::baffled: a jak kolega zawsze żartuje w łóżku i tak się to gubi:-)

Sylha, gubi się, gubi :cool2: haha, a co do tego wzrostu, jak będą chłopaki mogą iść po tatusiu, gorzej jak takie wysokie ponad 180cm laseczki wyrosną :) Hakima, to w piątek za tydzień się razem będziemy chwalić co tam w brzuchu piszczy :) mam nadzieję, że pokażą się maluszki z każdej strony i poznamy płeć :)

Ja dolacze do mamiusiek co w przyszly piatek na badanoe ida. Ja coprawda juz wiem co mnie kopie ale znow jade na podglad moich dziub dziubow

Tekla, Hakima - trzymam kciuki za Was i za siebie haha:)
Marcikuk - nie wiem skąd wiesz, ale tak.. z Witkiewicza - tłumacz mi się szybciutko:)

reklama
Katka - juz tlumacze. Zaczne od tego ze tez jestem z Witkiewicza i moja mama widziala sie z sasiadka ktora jej powiedziala ze u nas w bloku w ostatniej klatce jest dziewczyna co sie trojaczkow spodziewa no to skojarzylam. Ile na sroduli moze byc dziewczyn co sie trojaczkow spodziewaja i maja na imie Kasia. Po nicku twoim domyslam sie ze masz na imie Kasia. Znam tez Twoje nazwisko ale zabij mnie nie kojarze. Ja mieszkalam w klatce numer 22. Ile masz lat??

Do góry