sylha
mama bliźniakowa
Lola- mamy 21 wiek i technika medyczna jest na wysokim poziomie także Lenka będzie żyć a tej babie bym kopniaka w 4 litery zasadziła!!!!To nie średniowiecze,żeby dzieciak nie przeżył!!!Będzie dobrze i wierz w malutką!!!!No i obyś wytrzymała do 17!!!
A ja po wizycie udanej, choć gin też mi się już kazał przygotować w razie W na poród....
Maluchy mają prawie po 2400gram
i widać bardzo ciasno im w brzuszku. Badania OK, szyjka Ok, Ciśnienie OK, jak się (mam nadzieję) nic nie zadzieje to za 2 tygodnie kolejna wizyta i w tedy omawiamy CC, bo mała nadal miednicowo. A jak cokolwiek zacznie się dziać to mam natychmiast do ginia dzwonić, no chyba,że mi wody odejdą to do szpitala a do niego dzwonić jak maluszki będą na świecie
mam nadzieję,że dotrwam kolejnej wizyty!!!!
Geniek- ja biorę ascofer, ale po zaleceniach ginia i jak miałam koło 10 tak mi skoczyło na 11,4:-) aż sama się zdziwiłam!!!Po nim nie ma się zatwardzenia, bo wiem,że jest jakieś żelazo, po którym lubi się zatkać..
A ja po wizycie udanej, choć gin też mi się już kazał przygotować w razie W na poród....
Maluchy mają prawie po 2400gram

Geniek- ja biorę ascofer, ale po zaleceniach ginia i jak miałam koło 10 tak mi skoczyło na 11,4:-) aż sama się zdziwiłam!!!Po nim nie ma się zatwardzenia, bo wiem,że jest jakieś żelazo, po którym lubi się zatkać..