sylha
mama bliźniakowa
Witam raniutko:-),
Kropeczka trzymaj się dzielnie!!!!!!I waga świetna chłopaków!!!!!
Lola-
z tą torba to czekam bo , no właśnie bo...mamy kuchnię a raczej aneks kuchenny na poddaszu i otwarty na salon i tam i w łazience musieliśmy wymienić okna dachowe a jako,że stare wymiary inne niż obecne to trzeba było się trochę z regipsami pobawić a to wiąże sie z kurzem....i tak teraz czekam, aż emek to pokończy, wczoraj już zaczęliśmy w kuchni sprzątać, ale kurz się wepchał wszędzie i chcę najpierw mieć to skończone żeby w czystości i spokoju zabrać się za prasowanie, pakowanie itp.....
Co do nerwów to ja też właściwie od piątku to jestem strasznie nabuzowana!!!!Nie wiem czy to hormony, pogoda, czy po prostu te okna....jeszcze czekam na barana stolarza, który od miesiąca mi montuje meble w łazience!!!!!A to znowu przeprowadzka, sprzątanie a ja już bym chciała mieć czyściutko i tylko zając sie sprawami dzieciowo-ciążowymi...
Kropeczka trzymaj się dzielnie!!!!!!I waga świetna chłopaków!!!!!
Lola-

Co do nerwów to ja też właściwie od piątku to jestem strasznie nabuzowana!!!!Nie wiem czy to hormony, pogoda, czy po prostu te okna....jeszcze czekam na barana stolarza, który od miesiąca mi montuje meble w łazience!!!!!A to znowu przeprowadzka, sprzątanie a ja już bym chciała mieć czyściutko i tylko zając sie sprawami dzieciowo-ciążowymi...