reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Gieniek - super wybór! imię Marcel bardzo mi się podoba! I 100 % się zgadzam, że gdzie się nie obejrzysz to Antoś chociaż u Was ten Antoś też pasował do Laurki-) I jedna i druga kombinacja była trafiona.

Tekla, Katka, Hakima - Wy widzę, wszystkie podobnie 17 tc! Jak to leci ten czas, ani się obejrzycie i będziecie na finiszu jak my z dziewczynami choć ja tego finiszu nie czuje może jak torbę spakuję w następnym tygodniu to coś zacznę odczuwać a teraz luz...kompletnie o tym nie myślę:-)

Tak jak Marcikuk - gratuluję Wam ruchów bo to zapewne TO! A będzie tylko coraz fajniej - zobaczycie!:-D

Katka - nie martw sie anemią taki wynik ja też mam biorąc 3 tabl. Tardyferonu dziennie (pamiętaj 30 min przed posiłkiem) ciągną dzieciaczki strasznie z nas, zapasy robią:-) Jem naprawdę zdrowo, brokuły, wątróbki cielęce, cielęcinę, natka pietruszki, sok z buraków....i niestety cudów nie ma - to jest ciąża bliźniacza. I tak bardzo dobrze zadziałał na mnie ten lek bo mam troszkę lepszy wynik niz ok 20 tc a wraz z zaawansowaniem ciąży ta anemia się pogłębia więc lek to trochę wstrzymał. Trzymam kciuki oby u Ciebie jeszcze lepiej zadzialał, Do obiadów polecam sok z wit C (czarna porzeczka/pomarańcza) bo żelazo się przyswaja dzięki wit C.

reklama
Palu - gratuluje boska jestes dzieci jeszcze nie widzialas a juz do nas piszesz. Zycze szybkiego dojscia do siebie i daj znac jak tam dzieci. Duzo zdrowka zycze

Palu- Moje Gratulacje!!!:-), rany tak nagle Cię chwyciło,ale pięknie donosiłaś ciążę. Trzymaj się cieplutko,całusy dla Ciebie i maluchów no i pisz jak będziesz miała siły i ochotę na bieżąco co u Was słychać.

Palu - gratulacje!

Moje maluchy jakieś takie nieśmiałe od maleńkości... nic nie pokazały :D ale co się naskakały na USG to ich :D w sumie najważniejsze, że są zdrowe, serduszka ładnie im biją a moje wyniki są prawidłowe. Za 3 tygodnie kolejna wizyta i lekarz obiecał, że je trochę pomęczymy o tą płeć :)

Hakima - no to idealnie - dzieci zdrow, Ty zdrowa, czego chciec wiecej:) A przypomnij mi proszę one są dwu czy jednojajowe? I Tekla Twoje jakie są, bo wybaczcie, ale moja pamięc w ciazy to jakas porazka:)

Moje są dwujajowe. Nie martw się moja pamięć i koncentracja w ciąży też pozostawiają wiele do życzenia :) a swoją drogą to nawet nie wiem czy o tym pisałam-chyba nie :)

reklama
Palu- wow Gratuluje ! Widzę , ze nie doczekalas do przyszłego tyg :-) jak się czujesz? Daj znać jak zobaczysz maluszki... Pozdrawiam

Do góry