Palu - Leon mi też się bardzo podoba, mały lew
Malena- masz rację z tymi starymi imionami,że taka moda i chociaż Antoni bardzo nam się podoba i jest uroczo,to co słyszę to gdzieś mały Antoś jest a to też takie stare imię... w związku z tym zmieniliśmy i nie będzie u nas Antoś a Marcel- podałam 6 imion do wyboru,odbyła się narada rodzinna, głosowanie i najwięcej głosów było na Marcelka, mój mąż głosował na Gabrysia,ale myślę,że już zostanie Marcel,bo ładnie mi brzmi: Laura i Marcel
Marcikuk- muszę powiedzieć lekarzowi o puchnięciu, wizytę mam następną 24 września,więc wszystko powiem jak na spowiedzi!!! Ja też nie wiem dokładnie jak wyglądają moje maluszki i szczerze,to już nie mogę się doczekać USG w 28 tygodniu, podejrzewam,że wtedy to już będą wyglądały tak jak przy porodzie? Byle by się pokazały,bo ostatnio wtuliły się we mnie i tylko profile widziałam i to słabo...
Katka- myślę,że dziewczyny będą nas tutaj odwiedzać i opowiadać o pierwszych doświadczeniach z dzidziusiami już po porodzie, ja jestem blisko Ciebie, może się okazać,że będziemy rodziły w tym samym czasie, orientujesz się do kiedy max nosi się ciążę trojaczą?
Tekla i Hakima- to były pierwsze ruchy waszych maleństw, teraz będą coraz częściej,co do płci,to w 20 tygodniu poznacie już na 100% kto u was mieszka a u Ciebie Hakima coś czuję,że dzisiaj już będzie wiadomo

moje były bezwstydne, dziewczynka to pokazała co ma już w 12-13 tyg. a chłopiec w 16 tygodniu i zawsze tego ślimaczka ma na wierzchu