reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

czesc dziewczyny , witam zimnym porankiem. chcialam was tylko poinformowac tzn wszystkie te , ktore sa zdecydowane na TAKO JUMPER DUO , ze mam nowa kolorystyke na ten rok. moge przeslac w meilach, gdyby ktoras chciala obejrzec.

MOIRA dzis twoj dzień. TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!

reklama
Hej dziewczynki,
Bylam wczoraj na wizycie, ale usg mojej gin jest za slabe, zeby podejrzec plec niestety. Wiec dale nie wiem, oprocz tego, ze rosna i fikaja.
Paula ja rowniez poprosze kolorystyke na aga1979@libero.it
Tako jumper duo ma 92 cm szerokosci wedlug info w necie, widzialas go na zywo. Jesli jest tak szeroki, to przez niewiele drzwi przejdzie?
Jesli chodzi o porod, to rowniez chcialabym naturalnie, ale az do konca nie bedzie wiadomo czy sie uda czy nie.
Trzymam kciuki za rozpakowywujace sie :-) w niedlugim czasie.

Hej dziewczynki,
Bylam wczoraj na wizycie, ale usg mojej gin jest za slabe, zeby podejrzec plec niestety. Wiec dale nie wiem, oprocz tego, ze rosna i fikaja.
Paula ja rowniez poprosze kolorystyke na aga1979@libero.it
Tako jumper duo ma 92 cm szerokosci wedlug info w necie, widzialas go na zywo. Jesli jest tak szeroki, to przez niewiele drzwi przejdzie?
Jesli chodzi o porod, to rowniez chcialabym naturalnie, ale az do konca nie bedzie wiadomo czy sie uda czy nie.
Trzymam kciuki za rozpakowywujace sie :-) w niedlugim czasie.
nutella a ty to na stale we Wloszech, czy tylko wloska skrzynke masz:)?

Hej Dziewczyny :-)
Jeśli chodzi o wózek JUMPER DUO to faktycznie ma 92cm szerokości. Niestety nie wchodzi w drzwi 90-tki, ale bardzo łatwo ściąga się gondolki, spacerówki czy foteliki więc można wnieść do mieszkania a potem również szybko złożyć stelaż. Właśnie to przetestowałam. A kolorystyka... zamawialiśmy telefonicznie i powiedziano nam, że do wyboru są wszystkie kolorki, które prezentują w wózkach JUMPER X, ponieważ wózki mają te same rozmiary.

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę wytrwałości.... sama muszę leżeć... staram się czytać forum, ale nie mogę siedzieć zbyt długo. Tym nierozpakowanym SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA W ODPOWIEDNIM CZASIE, a tym już rozpakowanym SIŁY, SIŁY, SIŁY I WSPARCIA :tak:

dzięki za kolorystykę, czyli dobrze zrozumiałam, że dla bliźniaków tez można wybrać dowolny kolor, nie tylko takie jak na allegro?

fionka leż kochana dla dobra dzieci musimy znieść wszystko
nutella fajnie,że dzieciaki rosną to najwazniejsze, jeszcze się napatrzysz na nie

Cześć :-)

Podczytywałam Was, ale weny jakoś brakowało i nie pisałam...
Dzisiaj wizyta i ktg wcześniej... :cool:
pozdrawiam wszystkie leżące w szpitalach :-) i rodzące na dniach :)

Po powrocie postaram się zajrzeć i nieco odpisać Wam i się zrehabilitować ;) a tymczasem papa :-)

nutella a ty to na stale we Wloszech, czy tylko wloska skrzynke masz:)?
Dzieki za maile, jestem na stale we Wloszech ;-).
Wozek fajnie sie prezentuje ale mam watpliwosci co do wygody uzytkowania, wlasnie z powodu szerokosci. Przeciez czassem trzeba bedzie wejsc do windy, urzedu, poczty itd, a tutaj zonk i utkne na drzwiach.
Czy nie macie takich problemow?

Witajcie,

Wpadam tylko na minutę żeby sie pochwalić:

22 stycznia w południe urodzili się nasi synkowie Adaś i Mikołaj. Ważyli 2930 i 3020g. Dostali po 10pkt Apg.

Jestesmy jeszcze w szpitalu, prawdopodobnie wyjdziemy jutro o ile żółtaczka która dopadła Adasia sie nie nasili. Chłopcy sa podobni fizycznie, ale nie tacy sami. Jeśli chodzi o charaktery to od razu okazało sie że Mikołaj jest uparciuchem i nerwusem a Adaś jest bardziej spokojny. Są strasznie kochani i zmieniają się z dnia na dzień. Ale pracy przy nich jest bardzo wiele. Najgorsze jest karmienie - piersi mam juz zgryzione i bolą mnie przy każdym dostawianiu. Dokarmiamy tez taką sprytną sondą co się umieszcza przy piersi - super wynalazek.
Kończę bo może uda mi sie zdrzemnąć choć chwilkę :-)

Pozdrawiamy!

reklama
Do góry