Anulka trzymaj sie Mamusko :-)Glowa do gory......
jestem z Toba ! trzymaj sie dzielnie !
Wielkie dzięki
ivi za słowa otuchy;-) Mam takie chwile ze nie mam sił, zwlaszcza po nieprzespanej nocy..dzisiaj moja mama byla na noc i sie wyspalismy z M ze hoho i juz zupelnie inaczej swiat wyglada. Mam taka nadzieje ze bedzie coraz lepiej. Nie przypuszczal ze poczatki sa az tak ciezkie..ale musze byc silna dla dziewczynek:-) Buziaki:-)
kochana bądź dzielna, ich uśmieszki wynagrodzą Ci wszystko może miały zły dzień poprostu, pomasuj brzuszki,połóż ciepłą pieluszkę, będzie dobrze:-)
Gosiu wielkie dzięki! One strasznie chyba nie lubia nocy..w dzien sa dosc spokojne a w nocy placza strasznie..
Witam !!!!! mam na imie joanna , wprawdzie jestem mama starszych blizniaków i nie wiem czy mam prawo sie wypowiadać na tej stronie ????? ale chętnie odpowiem na pytania jakie Was nurtują ,i jedno czego nie da się ukryć to moim zdaniem jesteście szczęściarami ,nie każda z nas może mieć tyle szczęścia
Pozdrawiam wszystkie mamy mimo mrożnego poranka joanna
Fajnie ze do nas zajrzalas. Rady doswiadczonej mamy blizniakow napewno sa bezcenne. Pamietasz
Asiu poczatki jeszcze? moje dziewczynki maja 3tyg i narazie nie jest mi lekko.. Pamietasz kiedy maluszki zaczely przesypiac wiekszosc nocy? bo narazie to co 3 godz jedza butle i pewnie to jeszcze troszke potrwa..
Jak moje małe urodziły się też miałam podobnie jak i ty. Też z przemęczenia, z niewyspania łapałam doła Ale te dwie małe istotki wszystko mi wynagradzały. Najgorszy jest pierwszy miesiąc, póżniej już z górki.
Także anulka życzę Ci dużo siły i pociechy z małych istotek ..
Chętnie odpowiem na pytania
Tobie rowniez dzieki
gonia za wsparcie;-)To pocieszajace ze pierwszy miesiac najgorszy bo za tydzien sie konczy
malutkie sa takie slodkie ze nie mozna ich nie kochac i ich slodkie minki i usmieszki podczas snu wynagradzaja wszystko:-)
a robią kupki normalnie? bo możesz im dać do picia troszkę rumianku
Milenka w nocy wlasnie maja problemy z kupka nie bardzo moga zrobic. Daje im herbatke koperkowa i rumianek tez im robie..ale mimo to cos sie mecza po nocach..
Anulka w przypadku dzieci karmionych sztucznie często się okazuje, że nie służy im dany rodzaj mleka. Mojej jednej córci wyjątkowo nie przypadlo mleko Nan HA 1, kiedy zmieniliśmy, to z dnia na dzień widac bylo róznicę... A jakie mleczko pija Twoje niunie?
Moje niunie pija Bebilon 1. W szpitalu dawali im Nan ale po tygodniu zmienilismy na Bebilon bo pediatra nam zalecil..Nie wiem czy znowu probowac zmienic..ale 2 tyg to nie za szybko?..
Ja moim też dawałam rumianek lub koperek włoski z hippa. Ale moje też miały dolegliwości z brzuszkiem, kolki miały właśnie przeważnie jak wieczór zaczynał się. Wtedy była masakra. I jedna kolke miała, i druga. Ale moja doktorka poleciła mi INFACOL.
Mi tez lekarz infacol polecil. Dawalam dziewczynkom ostatnio w ciagu dnia i w nocy i mimo to prezyly sie strasznie..A ile razy dziennie dawalas im kropelki?
cześć dziewczyny.ale dawno tu jakos nie zaglądałam...az mi głupio normalnie....Ale właśnie nadrobiłam częśc zaległych stron
mam pytanko w pamiętacie w którym tc zaczęły pojawiać się u was rozstępy??
U mnie dlugo ich nie bylo i myslalam ze uda sie ich uniknac..ale podobnie jak u Gemini w 32 tyg zaczelam pekac w szwach
Na koniec to tak skora na brzuchu swedziala i bolala ze szook
teraz 3 tyg po porodzie ten brzuch nie wyglada za ciekawie.. rozstepy napewno zostana chociaz troche zbieleja..smaruje caly czas dalej.
Aga B SERDECZNE GRATULACJE!!!! Sliczne te Twoje sloneczka!!!
Ale sie rozpisalam:-) dziewczynki tak grzecznie spia ze daly mi nawet posiedziec przy komputerze i nadrobic zaleglosci
Ale zaraz sie zacznie bo pora jedzonka sie zbliza
Super jest to forum i Wy! Co my bysmy bez siebie zrobily?:-)Tak mi sie milo zrobilo jak weszlam i zobaczylam ze tak sie zainteresowalyscie moimi dołami psychicznymi ze od razu mi sie lepiej!:-)Dziekuje Wam!