reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dziewczyny:-)Chwilę mnie nie było i tyle zaległości...Nadrobię:tak:Byłam dziś na badaniu KTG w szpitalu.Wszystko jest w porządku:-)W poniedziałek następne no i wkońcu powiedzieli,że jak do środy nie urodzę to wtedy na wizycie zadecydują co dalej.Mam nadzieję,że już dadzą mi jakąś konkretną datę na wywołanie,jeśli mam rodzic naturalnie.Brzuch cały czas boli,najgorzej w nocy,bo się co chwilę budzę.Pociesza mnie tylko myśl,że już niedługo przytulę moje maluchy:-)Pozdrawiam Was gorąco i życzę spokojnej nocki.Papa;-)

reklama
Witajcie!!!dzieki dziewczyny za ciepłe słowa:) jak tylko będę umiała doradzić to pewnie ze podpowiem to i owo:-),jesteśmy szczęściarami :tak mając pod jednym serduchem dwa maleńkie !!!!pozdrawiam wszystkie mamusie cieplutko mimo -20 za oknem brrrrrr ja chce wiosny moje szkodniki są z marca i wiem coś o chodzeniu w zimie w ciąży ale za to jaka latem mnie duma rozpierała:tak:leżą dwa szkraby (synuś i córcia) obok idzie starsza wtedy miała 3,5roku nie było osoby by nas nie zaczepiła miłe i irytujące w jednym teraz mamy co wspominać hi hi wszystkim miłego dnia i słoneczka zyczę :-):-):-):-):-):-)

Witajcie!!!dzieki dziewczyny za ciepłe słowa:) jak tylko będę umiała doradzić to pewnie ze podpowiem to i owo:-),jesteśmy szczęściarami :tak mając pod jednym serduchem dwa maleńkie !!!!pozdrawiam wszystkie mamusie cieplutko mimo -20 za oknem brrrrrr ja chce wiosny moje szkodniki są z marca i wiem coś o chodzeniu w zimie w ciąży ale za to jaka latem mnie duma rozpierała:tak:leżą dwa szkraby (synuś i córcia) obok idzie starsza wtedy miała 3,5roku nie było osoby by nas nie zaczepiła miłe i irytujące w jednym teraz mamy co wspominać hi hi wszystkim miłego dnia i słoneczka zyczę :-):-):-):-):-):-)
Witaj joanna :)
Ja jak z moimi wychodziłam na spacer to nie było osoby, który by nie przeszła i nie zobaczyła do wózka :) A ile te twoje szkraby mają??
Moje mają obecnie 13 miesięcy :) są teraz w fazie biegania po domu i buntu :):)

Hej:-)Mam pytanie do gonii i joanny.Jak u Was przebiegał poród?Miałyście cesarkę?Jak były ułożone Wasze maluchy?Pozdrawiam:-)

miałam cesarkę :( niestety, ale szybko zapomniałam :tak::tak::tak::tak: moje mają juz lat 10 własnie w marcu w tajemnicy wam powiem ze tesknie za chwilami gdzie były małe :) nie pyskowaly nie lały sie o byle co szału teraz w chacie idze dostać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dobrze ze moja praca jest związana z małymo dziećmi" ODBIJAM" sobie hi hi :-):-):-):-):-):-)

Hej:-)Mam pytanie do gonii i joanny.Jak u Was przebiegał poród?Miałyście cesarkę?Jak były ułożone Wasze maluchy?Pozdrawiam:-)
Ja miałam cesarkę. Moje małe ułożone były główkowo i pośladkowo. Także poród naturalny w moim przypadku odpadał, a do tego doszło to, że wcześniej odeszły mi wody, więc lekarze zadecydowali o cesarce.

cześć dziewczyny.ale dawno tu jakos nie zaglądałam...az mi głupio normalnie....Ale właśnie nadrobiłam częśc zaległych stron :)mam pytanko w pamiętacie w którym tc zaczęły pojawiać się u was rozstępy??

Witajcie Trójpaki :-)
nie było mnie tu troszkę, ale już jestem i melduję że mam za sobą CC a 15 stycznia o 11:28 pojawiła się na świecie Danusia 2970gram i 55cm
11:29 pojawiła się na świecie Dorotka 2500gram i 51cm
jesteśmy już w domu i powoli uczymy się siebie nawzajem już po tej stronie :-)
Pozdrawiam ciepło i życzę powodzenia:tak:
oto nasze GWIAZDKI

ewus2009 mi juz sie zaczal 31 tydz i jeszcze ich nie mam. niestety teraz lezac w szpitalu chudne masakrycznie;( wygladam jak przecinek, nogi to tylko skora i kosci;( nie moge na siebie patrzec, zero miesni od tego lezenia.

AGAB GRATULACJE sliczne masz malenstwa (chociaz patrzac na wage wcale nie takie male).

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny.ale dawno tu jakos nie zaglądałam...az mi głupio normalnie....Ale właśnie nadrobiłam częśc zaległych stron :)mam pytanko w pamiętacie w którym tc zaczęły pojawiać się u was rozstępy??

U mnie pojawiły się po 32 tygodniu, najpierw takie małe, ale później się strasznie rozrosły:szok:, a że brzuch rósł mi w zastraszającym tempie do samego rozwiązania, to i rozstępy na koniec były ogromne...

Do góry