:-):-):-)
Lilly no powiem Ci że łatwo nie jest czasami a zwłaszcza jak były upały
dzieci były takie maludy
ale teraz jest ok,Alanek ładnie śpi w noc i dzień a płacze tylko jak głodny,Amelka ma swoje zagrywki i humorki lubi sobie popłakać czasem dochodzi do tego że aż się zanosi:-( ale ja staram się zawsze szybko opanować sytuację,ostatnio Alanek uśmiecha się do siostrzyczki gdy kładę ich koło siebie a gdy Amelka zaczyna płakać marszczy brwi
Mamy w tym tygodniu szczepienie i jestem bardzo ciekawa ile już ważą ale myślę że Alanek około 6kg bo tak urósł przez ostatni tydzień że szok
tzn.wydłużył się i czuję że cięższy,natomiast Amelka jest taka malutka przy nim ale za to kuleczka i oczywiście oboje mają podwójne podbródki
Dziś o dziwo moje maluchy usnęły zaraz po kąpaniu to dla mnie wielki sukces bo tak zasypiały mi zaraz po powrocie ze szpitala.Mi też nie ma kto pomóc,teściowa a granicą i co chwila dzwoni i prosi o przesłanie zdjęć maluchów mms-a niech spada na bambus mogła nie wyjeżdzać i oglądać wnuki za żywo no nie?
Aime mam pytanko odnośnie tego pasa,jaki najlepiej kupić rozmiar jak mój normalny rozmiar to 36-38?Mój brzusio nie jest aż tak wielki ale jednak czuję dyskomfort bo zawsze płaska jak deska byłam nawet po pierwszym porodzie.
niuleczko ladnie ważą Twoje szkrabki
Pikka to czekamy na rozwiązanie i trzymam kciuki za sn
;-)Świetnie że po wizycie wsio ok!
aime,lilly i niuleczko czy Wy też macie jeszcze lekko brązowy brzuszek po ciąży?Ja niestety jeszcze mam mimo tego że szoruję go przy każdym myciu i pępek też mam brązowy
oczywiście co dzień jest lepiej ale kiedy to wróci do normy???Mój pępek w ciąży był strasznie wypchnięty,wystający i jest efekt