reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

hej dziewczynki! mam na sprzedaz dwa monitory Snuza Halo w super stanie, krotko uzywane wiec baterie w stanie bdb+. Cena z wysylka 500 za 2 sztuki. Monitory na gwarancji do wrzesnia 2013.
Polecam!!!! Zgarnely mnostwo nagrod!

Snuza Halo - przenośny monitor oddechu dla noworodków i niemowląt | Snuza \ Snuza Halo | Sklepy firmowe: Carriwell, Snuza, Luvion, Indowoods, Clippasafe, Itzbeen, Storksak,Babymel Lodnon,

Monitor Oddechu Niemowląt Snuza Halo - opinie, komentarze o produkcie

Jakby ktos byl zainteresowany prosze pisac na priv!!!

reklama
dziewczynki
ja juz mam szwy zciagniete dostalam antybiotyk bo takie twarde miejsce mi sie przy ranie zrobilo
wlasnie bylam u maluchow zawiesc im mleczko swiezutko zciagniete
malenka co chwile ziewala a malenki spal noi nadal respirator ale lekarz powiedzial ze to kwestia kilku dni
wiem ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej
pozdrawiam :-):-)

Kurcze, jedna bluzka ciazowa jest mi juz za krotka...caly bebenek wystaje z dolu...ale fakt, ze spodnie nie ciazowe tylko od dresu;-).

mati - pewnie ze z dnia na dzien bedzie lepiej a dzieki twojemu mleczku szybciej maluszek dojdzie do siebie

niuleczka - a to niespodzianka. No to teraz wyfiolkowana zamiast na porodowke na spacer mozesz isc. Kilka dni dluzej u mamusi w brzuszku dzieciom nie zaszkodzi a nawet lepiej zrobi. Rozumiem tylko rozczarownie bo sie nastawilas, myslalas a tu nic z tego nadal musisz czekac. Ale co sie odwlecze.... za kilka dni dzieciaczki beda z Toba.

Lola - dzieki. mam nadzieje ze mi to minie, bo z jednej strony wiem ze musze jhesc by dzieciakom witaminki dostarczac a z drugiej strony nie moge patrzec na jedzenie.

mati super że szwy już zdjęte. po antybiotyku pewnie wszystko już przejdzie. a możesz karmić dzieci mlekiem jeśli bierzesz antybiotyk? dzieciaczki napewno z dnia na dzień są mocniejsze więc pewnie już niedługo będziesz mogła cieszyć się nimi w domu. tego z całego serca ci życzę!:-)

Witam. Przywędrowałam tu z września 2012. Tak sobie pomyślalam, że pewnie jest jakieś forum dla podwójnych mam :-)
Jestem w 25 tc ciąży bliźniaczej, dwujajowej. Jedno ponoć na 100 proc. dziewczynka, drugie nie wiadomo. Z dziećmi wszystko ok, ze mną może być, biorę leki na bóle brzucha i skurcze i mam cukrzycę ciążową :-(
Termin mam na 9 września, ale jak wiecie mogę urodzić wcześniej.
Pozdrawiam serdecznie :-)

niuleczka ale Ci niespodziankę zrobili, no nie ma co....:confused2: ale maluszkom na pewno to nie zaszkodzi, a do poniedziałku już tuż tuż...;-)

mati nawet szybko te szwy Ci ściągnęli :tak: a z dzieciakami na pewno z dnia na dzień coraz lepiej będzie i nie długo będziecie razem w domku:tak:

coś mnie te skurcze moje niepokoją jak fenek działać przestaje....ale udało mi się załatwić ktg na jutro więc mam nadzieję że się uspokoję. Nie będzie na niego za wcześnie???? i powiedzcie mi czy mam fenka wziąć normalnie przed nim??? bo 2-3 godziny raczej brzuch miękki i później zaczyna świrować,a z nerwów zapomniałam zapytać:wściekła/y:

misia witaj i rozgość się ;-)

misia witaj. ja też mam cukrzycę ciążową ale dopiero 28 tyg się o tym dowiedziałam.

pikka ja nie mam pojęcia czy za wcześnie czy nie ale z tego co pamiętam i czegoś nie pomyliłam to mati miała też już ktg robione podczas leżenia w szpitalu więc pewnie można już. ja jestem umówiona z moja lekarką na pierwsze ktg dopiero na 13 czerwca, więc to będzie u mnie skończony już 35 tydz.
a fenka nie biorę to nie mam pojęcia jak to jest

reklama
Do góry