mati u ciebie jutro kończy się 31tc i zaczyna 32!Hurrrra nie jest tak źle
No współczuje Ci że jesteś odizolowana,ja już trzeci tydzień uwięziona na pietrze jestem jak Roszpunka na wieży hihi i już wariuje a co dopiero 7mc
wiolka przygotowania idą całą parą
Z tym samopoczuciem to Cie nie pocieszę bo później jest coraz gorzej
także Kochana musimy jakoś przebrnąć przez te nasze ciąże
Pikka ja biorę fenka i też pół tabletki ale co 6 godzin,tak tez mi podawali w szpitalu
O 7 rano,1 po południu,7 wieczór i 1 w nocy. A zażywasz isoptin do tego? Pisałaś kiedyś o trzęsieniu rąk po fenku-mam to samo
U mnie ta dawka już chyba nawet za mała bo nieraz po 2 godz.brzuszek twardnieje
Cailina tez sobie tak tłumacze że musze się przyzwyczaić do nocnego trybu życia
No to bedziesz miała frajdę i okazję podpatrzenia jakie są takie maluchy bliźniaki
Miłej zabawy!
Aimee córeczka na pewno jeszcze się nauczy obchodzenia z siostrzyczkami
Chciałabym odpocząć ale nawet spanie mi nie wychodzi:-(Fajnie że masz grzeczne córeczki i że nie mają kolek.A powiedz mi czy przed cc też trzeba mieć wygolone krocze?wiem że włoski na brzuszku tak.
ankoś fajnie ci sie udało z ta kolejką
Dobry był tekst "niech sobie pani gdzieś pochodzi a potem przyjdzie"-chyba żart!Ja ostatnio jak byłam u dermatologa w przychodni to spotkałam dość fajnych pacjentów natomiast pani z recepcji była bardzo niemiła!Chciała dowód ubezpieczenia(rejestrował mnie mąż w okienku),mąż powiedział że dowiezie później bo musimy teraz pilnie załatwic tą wizyte bo po niej mam badania,a ona uparła się że ma być ubez. i koniec!Mąż się wkurzył powiedział jej do słuchu i pojechał do naszej księgowej,w tym czasie jak go nie było podeszła do mnie i mówi "czemu pani swoich spraw sama nie załatwia!" to jej odpowiedzialam że jak bym była w stanie to bym sobie załatwiła.Pokazałam jej ostatni wypis ze szpitala i sie babie głupio zrobiło!
Lilly jak po wizycie???