reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Lilly pisz szybko jak po wizycie:-)

tolive i dorocik widzę że świetnie sobie radzicie,mam nadzieję z moje kruszyny beda tez takie grzeczne:tak:

mati nic nie piszesz pewnie się smutasz:-(

A ja pospalam sobie troszke i doszłam do wniosku że nie mogę sie doczekać spania na brzuchu:tak:

reklama
No jak ja czytam o tym karmieniu czy to na dwa cyce czy na dwie butelki to tez sie przerazam...ale nie ma co myslec na zapas, tyle kobiet daje rade to ja tez dam, zreszta jak bedzie to sie okaze po porodzie, bo teraz to sobie moge tylko gdybac.

Dziewczynki, nowa bryka odebrana, dojechalam bez kraksy;-). Teraz tylko duzo cwiczyc bym miala praktyke zanim bede jezdzic z Robaczkami wyjacymi na tylnim siedzeniu w stereo!

A ja pospalam sobie troszke i doszłam do wniosku że nie mogę sie doczekać spania na brzuchu:tak:
ja też obowiązkową drzemkę zaliczyłam i również przyznam że brakuje mi możliwości położenia się na brzuszku :-)

Dziewczynki, nowa bryka odebrana, dojechalam bez kraksy;-). Teraz tylko duzo cwiczyc bym miala praktyke zanim bede jezdzic z Robaczkami wyjacymi na tylnim siedzeniu w stereo!

hehehe, nie będzie tak źle, dasz radę troszkę pojeździsz nabierzesz wprawy i będziesz śmigać jak Kubica :-)

Anuśka ja jutro mam rano na 9 wizytkę,także jak wróce to dam znać.Bardzo jestem ciekawa co mi ginka powie.

koniecznie po daj znać, &&&&&&&&&&& :-)

A no i wyśpijcie się teraz na zapas ... :)
Dorocik - podziwiam Cię z tą piersią - ja jak karmię sama to trwa 1 godzinę, a mleko modyfikowane dłużej trzyma niż pierś... dziewczyny, jeśli chcecie karmić piersią, a to są wasze pierwsze dzieci nie dajcie się w szpitalu zmanipulować że nie dacie rady wykarmić - u mnie od razu było dokarmianie butlą i piersi już dziewczyny nie chciały... a spróbujcie odciągać 8x dziennie i karmić bliźnięta.

anuska cos nie mam weny na pisanie te lezenie w szpitalu zaczyna mnie dobijac do tego ten upal:-:)-(
jestem wykonczona
a najgorsze jest to ze ja nadal niewiem tak do konca co to bedzie
wkurza mnie te gadanie ,wkółko to samo:-:)-(

dziewczyny dzis tak na szybko bo mam zły dzień i cała noc miałam twardy brzuch:-(, spina mi sie ale nie umiem dobrze ocenić co się dzieje....
Mam do Was pytanie czy jak macie skurcze to w tym czasie dzieci sie też wypinaja? bo ja sie gubię czy to od wypinania czy mam rzeczywiste skurcze...proszę opiszcie jak to czuć...
I czy jakby miała się zacząć akcja to najpierw odejda wody? czy może zacząć sie poród od tych skurczy a wody nie odejdą?

niuleczka u mnie jest tak ze skurcz to skurcz a wypinanie calkiem inaczej odczuwam i mysle ze jest to do odróznienia mimo tego ze u mnie dzieci duzo mniejsze niz u ciebie

reklama
widzisz Mati mi się ciągle spina połowa brzucha w dół + ciągnięcie w prawej pachwinie i dzieci niespokojne się wypinają na gorze więc mam wrażenie, że cały brzuch sie spina ..., jak mi w nocy nie przejdzie to jutro jadę do gina na ktg bo coś mam dziwne przeczucia...
A Ty juz ładnie 31tc kończysz - brawo!!!

Do góry