reklama
no wlasnie powiem ci ze mój M robi szfe na wezszej sciance taka w zabudowie
wiem ze ty tez taka bedziesz miala bo wsumie to bedzie najlepszy pomysl
wszystko sie zapakuje w 1 miejsce i bedzie spokoj
w ikei kupie jakies fajnie pojemniczki na skarpetunie czapunie itd
i juz zadnych mebli nie bede kupowac bo mam za mały pokoik
apropo zakupów dla maluszków to mama z siostra wpadly do mnie ostatnio do szpitala z torba a w niej
2 rozki, 2 reczniczki z kapturkami,6 niedrapek,8 par skarpeteczek,2szt bawełnianych spioszków i kaftaniczków,6 szt czapeczek juz sama nie pamietam co jeszcze bo maz torbe zabral do domu
wiem ze ty tez taka bedziesz miala bo wsumie to bedzie najlepszy pomysl
wszystko sie zapakuje w 1 miejsce i bedzie spokoj
w ikei kupie jakies fajnie pojemniczki na skarpetunie czapunie itd
i juz zadnych mebli nie bede kupowac bo mam za mały pokoik
apropo zakupów dla maluszków to mama z siostra wpadly do mnie ostatnio do szpitala z torba a w niej
2 rozki, 2 reczniczki z kapturkami,6 niedrapek,8 par skarpeteczek,2szt bawełnianych spioszków i kaftaniczków,6 szt czapeczek juz sama nie pamietam co jeszcze bo maz torbe zabral do domu
Galerie w Deccoria.pl - projektowanie wnętrz, dekoracja i aranżacja wnętrza
cos takiego wlasnie bedzie tylko bez tej półki z boku bo miejsca za malo
cos takiego wlasnie bedzie tylko bez tej półki z boku bo miejsca za malo
Mati ubranek to ja już od dawna nie zbieram bo mam chyba aż za duż
statnio dostałam od przyjaciółki paczkę i pełno nowych ubranek.Szafa to też moim zdaniem najlepsze wyjście,żeby wszystko tam schować.Myślę,że moja będzie za kilka dni i wtedy będę mogła wyprać wszystkie ubranka bo teraz nie mam gdzie schować,no chyba,że jutro kupimy komodę to troszkę już tam schowam.No to super,że ubranka też już masz.
No Mati u mnie z łóżeczkami bez zmian nadal chcę te klupś z żyrafką i misiem w kolorze orzech i taką komodę.A skręcać to mój będzie za kilka dni jak położy podłogę :-) jak już będę miała pokój mniej więcej przygotowany to zrobię fotkę i pokażę.Ty też się pochwal jak już mąż przygotuje.
napewno sie pochwale maz ma zamiar ja pod koniec tyg skonczyc i napewno zdjecia mi przywiezie
ja łozeczka tez chcialam te z zyfafka ale jednak zdecyduje sie na takie ktore mozna przerobic na tapczanik
ogólnie pokój maluchów bedzie w kolorystyce bez bialy
uciekam bo musze sie legnac na drugi bok
dobrej nocy:-)
ja łozeczka tez chcialam te z zyfafka ale jednak zdecyduje sie na takie ktore mozna przerobic na tapczanik
ogólnie pokój maluchów bedzie w kolorystyce bez bialy
uciekam bo musze sie legnac na drugi bok
dobrej nocy:-)
reklama
Kurcze tak czytam dziewczyny ile ciuszkow macie i dochodze do wniostku, ze ja to mam chyba za malo. Mam moze z 6 pajacow na 56cm i moze z 10 na nastepny rozmiar...Licze, ze jeszcze dostane, ale cos malo chyba tego jesli bede ich przebierac caly czas...Ale poczekam do konca maja bo jakby sie predzej urodzily to i tak by byly za male by cokolwiek z tego ubrac...
Podziel się: