reklama
Anuśka trzymaj się Kochana!
Widzę,że już coraz więcej z Was bliżej końca obyście wytrzymały jak najdłużej w trójpaku,ja się dziwię jak ja wytrzymałam przy moim trybie życia do 38tc.
Oczywiście trzymam za Was wszystkie kciuki
Madzix dzielna z Ciebie kobieta
Co do znaków zodiaku to byczki są super jestem jednym z nich:-)
Lillyjak ty się czujesz?
Kla00dia tak sobie pomyślałam,że najlepsza książka pisze się na wątkach o wychowaniu bliźniąt
Jak ten czas leci moje gwiazdy skończyły już 2miechy i coraz więcej czasu trzeba im poświęcać,niestety już nie chcą ciągle spać,a Gabrysia z tego wszystkiego wreszcie zaczęła załatwiać swoje potrzeby fizjologiczne na nocniczek i jest z tego bardzo dumna,nawet nie musiałam długo z nią o to walczyć.
Pozdrawiam Was dziewczyny i spokojnej nocki życzę:-)
Widzę,że już coraz więcej z Was bliżej końca obyście wytrzymały jak najdłużej w trójpaku,ja się dziwię jak ja wytrzymałam przy moim trybie życia do 38tc.
Oczywiście trzymam za Was wszystkie kciuki
Madzix dzielna z Ciebie kobieta
Co do znaków zodiaku to byczki są super jestem jednym z nich:-)
Lillyjak ty się czujesz?
Kla00dia tak sobie pomyślałam,że najlepsza książka pisze się na wątkach o wychowaniu bliźniąt
Jak ten czas leci moje gwiazdy skończyły już 2miechy i coraz więcej czasu trzeba im poświęcać,niestety już nie chcą ciągle spać,a Gabrysia z tego wszystkiego wreszcie zaczęła załatwiać swoje potrzeby fizjologiczne na nocniczek i jest z tego bardzo dumna,nawet nie musiałam długo z nią o to walczyć.
Pozdrawiam Was dziewczyny i spokojnej nocki życzę:-)
do_ro_cik
Aktywna w BB
Anuśka!!! dzięki kochana i dla dobra Twoich dzieciaków nie pozwalam Ci się przegonić ;-) Kochana trzymaj się dzielnie!!!
Madzix - mocne uściski z pozytywnymi wibracjami :-)
Dobranoc dziewczyny...
Dobranoc Adasiu :-) (mój mąż siedzi w krzaczorach i mnie tu podgląda, bo jak mówi chce wiedzieć co Wam piszę żeby wiedzieć czego jemu nie mówię...troskliwy cwaniaczek)
Madzix - mocne uściski z pozytywnymi wibracjami :-)
Dobranoc dziewczyny...
Dobranoc Adasiu :-) (mój mąż siedzi w krzaczorach i mnie tu podgląda, bo jak mówi chce wiedzieć co Wam piszę żeby wiedzieć czego jemu nie mówię...troskliwy cwaniaczek)
madzix - ja tez mam sentyment do Ciebie i podobnie jak Anuska bardzo przezyłam Twoją stratę. Myslę czasem o Tobie, jak to życie się dalej potoczyło. Pamiętam nasze nocne rozprawy:-), mi do dzis zostało, że wchodze póxno na forum ale niestety wszystkie juz dawno śpią więc brakuje mi rozmów z Tobą. Trzymam kciuki za Twoj stan emocjonalny i za zielone światło w staraniach, jak obierzesz cel będzie dużo łatwiej, zobaczysz. No i pochwal się nam jak już fasolinka zakiełkuje - z caelgo serca Ci tego życzę:-)
Anuśka - wyczaiłam Cię, że cosik mi nie gra no
. U mnie tez na ktg 2 maja wyszły skurcze ale szyja zamknięta i długa więc mam tylko więcej odpoczywać, mam nadzieję, że do następnej wizyty do 16 maja nic sie nie wydarzy ehh. Ciekawe ile cię potrzymają, czy w ogóle wypuszczą przed rozwiązaniem. Najważniejsze, że zareagowaliście zanim cos złego sie wydarzyło a lekarze będą trzymać teraz rękę na pulsie i już nic Wam nie grozi. Odpoczywaj:-)
tossa, donka - ja tez byczkiem jestem i ciesze się, że tyle nas tu rogatych:-)
Fajne te pozycje książkowe o bliźniakach przytoczyłyście:-)
Anuśka - wyczaiłam Cię, że cosik mi nie gra no
![Cool :cool: :cool:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool.gif)
tossa, donka - ja tez byczkiem jestem i ciesze się, że tyle nas tu rogatych:-)
Fajne te pozycje książkowe o bliźniakach przytoczyłyście:-)
do_ro_cik
Aktywna w BB
no witam rano...wychodzi na to, ze tu prawie same byczki :-) ...może to jakiś wzorzec na bliźniaki :-) muszę zapamiętać bo mnie czasem ludzie pytają o jakiś przepis jak się je robi...
lilly - jak rogal sie sprawdza?
anuśka, mati - jak tam szpitalne atrakcje? ;-)
Moze macie dziewczyny jakis pomysł co tu robić? Mnie roznosi dzisiaj energia, ale nie bardzo sie nadaję na spacery, długie wycieczki...cieżki ten brzuch, jakies grubasy w środku siedzą ;-)
lilly - jak rogal sie sprawdza?
anuśka, mati - jak tam szpitalne atrakcje? ;-)
Moze macie dziewczyny jakis pomysł co tu robić? Mnie roznosi dzisiaj energia, ale nie bardzo sie nadaję na spacery, długie wycieczki...cieżki ten brzuch, jakies grubasy w środku siedzą ;-)
Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
madzix milo ze do nas zagladasz :-):-)
anuska nie załamuj sie a co ja mam powiedziec jak u mnie bardzo wczesna ciaza
molo tego dziewczyny wczoraj mi odstawili fenoterol dozylnie i czuje ze on jednak znowu powróci mam skurcze i boli mnie w dole brzucha jak cholera
niedlugo ma przyjsc lekarz i zobaczymy co powie
milego dnia:-):-)
madzix milo ze do nas zagladasz :-):-)
anuska nie załamuj sie a co ja mam powiedziec jak u mnie bardzo wczesna ciaza
molo tego dziewczyny wczoraj mi odstawili fenoterol dozylnie i czuje ze on jednak znowu powróci mam skurcze i boli mnie w dole brzucha jak cholera
niedlugo ma przyjsc lekarz i zobaczymy co powie
milego dnia:-):-)
kropeczka1983
Aktywna w BB
Witajcie Dziewczyny.
Chciałam zapytać jak Wasze wyniki morfologi,chodzi mi konkretnie o WBC-leukocyty i neutrofile oraz CRP,jakie liczby ich macie?
Pytam bo bardzo się niepokoje, od kilku tygodni mam coraz więcej WBC leukocytów we krwi,norma jest do 10 a mi w morfologi z piątku wyszło 15
I te neutrofile też podwyższone,norma do 7,5 a ja mam 11....CRP mam 26.6 a norma jest poniżej 10....dwa tygodnie temu wyszłam ze szpitala,leżałam 5 dni na patoligii ciąży bo wyszła mi bakteria w moczu e.coli 10do5 i miałam nieprzyjemne objawy ze strony pęcherza-czeste siusiu,ból i pieczenie. Dostałam antybiotyk Ospamox i objawy zapalenia pęcherza przeszły.I jak szłam do szpitala też miałam te leukocyty,CRP i neutrofile podwyższone,lekarze mówili że to od pęcherza,wybiore antybioty i będzie ok,a ja skończyłam antybiotyk tydzień temu,w piątek powtórzyłam badania i jeszcze gorsze wyniki...w moczu ogólnym też coś tam wyszło,czekam do jutra na wynik posiewu.
A mój gin z Poznania mówi żeby się nie przejmować bo w ciąży bardzo często leukocyty i crp są podwyższone...ale coś mi się nie chce wierzyć,że aż tak podwyższone i cały czas idą w góre....
W pierwszej ciąży wyniki morfologi miałam dobre,sama nie wiem co myśleć
(( Martwie się
((
To dopiero 15 tydzień a ja marze żeby być tak w 34 tygodniu...
I mam jeszcze jedno pytanie,czy są może jakieś mamusie z Łodzi?
Zastanawiam się nad zmianą lekarza prowadzącego,myślałam o dr J.Kalinka ze szpitala Madurowicza w Łodzi ale chciałabym rodzić w Matce Polce ale nie znam żadnego lekarza z tego szpitala. Może ktoś jaest z Łodzi i coś mi poradzi.
Pozdrawiam,trzymajcie się Dziewczynt tak niedużo już Wam zostało!
Chciałam zapytać jak Wasze wyniki morfologi,chodzi mi konkretnie o WBC-leukocyty i neutrofile oraz CRP,jakie liczby ich macie?
Pytam bo bardzo się niepokoje, od kilku tygodni mam coraz więcej WBC leukocytów we krwi,norma jest do 10 a mi w morfologi z piątku wyszło 15
A mój gin z Poznania mówi żeby się nie przejmować bo w ciąży bardzo często leukocyty i crp są podwyższone...ale coś mi się nie chce wierzyć,że aż tak podwyższone i cały czas idą w góre....
W pierwszej ciąży wyniki morfologi miałam dobre,sama nie wiem co myśleć
To dopiero 15 tydzień a ja marze żeby być tak w 34 tygodniu...
I mam jeszcze jedno pytanie,czy są może jakieś mamusie z Łodzi?
Zastanawiam się nad zmianą lekarza prowadzącego,myślałam o dr J.Kalinka ze szpitala Madurowicza w Łodzi ale chciałabym rodzić w Matce Polce ale nie znam żadnego lekarza z tego szpitala. Może ktoś jaest z Łodzi i coś mi poradzi.
Pozdrawiam,trzymajcie się Dziewczynt tak niedużo już Wam zostało!
reklama
Cześć dziewczyny.
Madzix fajnie,że do nas zaglądasz,życzę Ci z całego serca,żeby znów trafiły Ci się bliźniaki jeśli tego pragniesz.Mocno przytulam i mam nadzieję,że z dnia na dzień Twoje samopoczucie będzie coraz lepsze.
Anuśka kochana trzymaj się kobieto.No jak to w jednej chwili wszystko potrafi się zmienić.Zaciskaj nóżki i jeszcze troszkę wytrzymaj.Trzymam kciuki.
Cailina śliczny domek dla bliźniaków:-)
Dorocik,jak dla mnie o wiele lepiej się śpi z rogalem.Zresztą spełnia też inne funkcje np teraz jako podparcie dla plecków.Ale nie kupowałam z tych najdroższych tylko taki za 60zł i jestem zadowolona.
Mati i jak tam u Ciebie,co lekarz mówił?
Doncia miło,że do nas zaglądasz.U mnie różnie.Dziś miałam nieciekawą noc,już myślałam,że coś mnie bierze,takie skurcze i bóle brzucha,że masakra,a już było lepiej przez kilka dni.O 5ej rano jeszcze nie spałam.Dobrze,że mam we wtorek znów wizytę.Jak doczytałaś pewnie biorę zastrzyki przeciw zakrzepowe,przeciw zawałowe i żyję z glukometrem.Jedna moja panna ma głowę bardzo nisko w kanale rodnym i nie czuję się z tym komfortowo.W ogóle ostatnio czuję napieranie na krocze.Mam nadzieję,że jeszcze ze 4-5 tyg wytrwam.A jak tam u Ciebie dziewczynki?Jak Gabi,a Twoje samopoczucie jak?
Miłego dnia dziewczyny i dobrego samopoczucia Wam życzę.
Madzix fajnie,że do nas zaglądasz,życzę Ci z całego serca,żeby znów trafiły Ci się bliźniaki jeśli tego pragniesz.Mocno przytulam i mam nadzieję,że z dnia na dzień Twoje samopoczucie będzie coraz lepsze.
Anuśka kochana trzymaj się kobieto.No jak to w jednej chwili wszystko potrafi się zmienić.Zaciskaj nóżki i jeszcze troszkę wytrzymaj.Trzymam kciuki.
Cailina śliczny domek dla bliźniaków:-)
Dorocik,jak dla mnie o wiele lepiej się śpi z rogalem.Zresztą spełnia też inne funkcje np teraz jako podparcie dla plecków.Ale nie kupowałam z tych najdroższych tylko taki za 60zł i jestem zadowolona.
Mati i jak tam u Ciebie,co lekarz mówił?
Doncia miło,że do nas zaglądasz.U mnie różnie.Dziś miałam nieciekawą noc,już myślałam,że coś mnie bierze,takie skurcze i bóle brzucha,że masakra,a już było lepiej przez kilka dni.O 5ej rano jeszcze nie spałam.Dobrze,że mam we wtorek znów wizytę.Jak doczytałaś pewnie biorę zastrzyki przeciw zakrzepowe,przeciw zawałowe i żyję z glukometrem.Jedna moja panna ma głowę bardzo nisko w kanale rodnym i nie czuję się z tym komfortowo.W ogóle ostatnio czuję napieranie na krocze.Mam nadzieję,że jeszcze ze 4-5 tyg wytrwam.A jak tam u Ciebie dziewczynki?Jak Gabi,a Twoje samopoczucie jak?
Miłego dnia dziewczyny i dobrego samopoczucia Wam życzę.
Podziel się: