mati myślę,że usg 3 tyg temu to sporo czasu i maluchy już mogły wiele razy zmienić swoją pozycję.Ja co pójdę na usg a jak wiesz mam często to zawsze leżą inaczej niż poprzednio:-) jak juz rozmawiałyśmy wszystko zależy od tego jak maluszki leżą.Czasami kopniaki są mocne a innym razem mniej.Moja jedna panna ma głowę bardzo nisko w kanale rodnym i nie jest mi z tym fajnie.Czuję się jakby mi ktoś grzebał ginekologicznie.Nie wiem po co ona już się tam tą główką wcisnęła
Mati cos mało Ci robią usg,ale najważniejsze,że masz stałą opiekę.A jakies leki inne Ci podają oprócz fenoterolu?
Dorocik,jeżeli chodzi o nasze doświadczenie z viburcolem to słabo się sprawdziły te czopki,ale wiadomo,że na każde dziecko co innego może działać.Ten lek jest bez recepty.Na kolki jak próbowalismy kiedyś wszystkiego to najlepiej zadziałały krople Bobotic i ciepłe okłady na brzuszek lub ciepłe powietrze suszarki.
Mati cos mało Ci robią usg,ale najważniejsze,że masz stałą opiekę.A jakies leki inne Ci podają oprócz fenoterolu?
Dorocik,jeżeli chodzi o nasze doświadczenie z viburcolem to słabo się sprawdziły te czopki,ale wiadomo,że na każde dziecko co innego może działać.Ten lek jest bez recepty.Na kolki jak próbowalismy kiedyś wszystkiego to najlepiej zadziałały krople Bobotic i ciepłe okłady na brzuszek lub ciepłe powietrze suszarki.
Ostatnia edycja: