reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

cailina Ty mnie nie strasz z tymi trojaczkami bo jak się dowiedziałam to mi się śniło że sie urodziły jednak trojaczki :D
anuśka mi tam nie zalezy na odpływach tylko że w tej anatomicznej dziecko mozna oprzeć i myć to moje pierwsze dzieci i boje sie że nie dam rady bezpiecznie podtrzymywać dziecko i do tego jeszcze je obmyć.

Co do kg to u mnie 9 do przodu.

reklama
dzidka jeżeli chodzi o moje prywatne zdanie to ja też wole zwykłe wanienki bez żadnych udziwnień,typu anatomiczne,odpływowe itp cuda.A kąpiel nie jest straszna i szybko nabierzesz wprawy :-) oczywiście Twój wybór.

toliveistodie GRATULACJE !!:-) super,ze jesteście już w domku.W wolnej chwili wrzuc zdjęcia kruszynek i napisz jak tam przebiegał poród.Buziaczki

Lilly cudownie,że dziewczynki rosną :tak: i w ogóle że wszystko jest ok,oby tak dalej!

mati Kochana dotrwasz dalej niż tylko do 30 tygodnia zobaczysz;-) Nie martw się będzie dobrze i dzieciaczki podrosną,będą silniejsze.Dobrze że masz wsparcie w swojej gince a to bardzo dużo:tak:

Tolive świetne informacje,piękna waga dziewczynek:-)Wracaj jak najszybciej do kondycji;-)Czekamy na zdjęcia królewien:-D

dzidka Lilly ma rację,strach przy kąpaniu jest chwilowy,potem kieruje nami instynkt i moment się dochodzi do wprawy i jest spoksik:tak: Ale oczywiście każdy robi jak chcę nie doradzam i nie odradzam.

Aime pewnie tuli swoje maleństwa,zazdroszczę:tak:

Byłam dziś z męzem u mojej siostry która stwierdziła że brzunio już mi się troszkę opuścił:szok:No ciekawe,w piątek mam wizytkę,ale nie wiem czy jutro się nie wybiorę do gina bo mam brzuszek czerwony jak raczek i jakby wysypkę:eek: przy czym bardzo mnie swędzi i piecze.

Anuśka no niech sobie rosna te moje panienki.Ze mną tak świetnie nie jest,ale najważniejsze,że u nich w brzuszku jest ok,oczywiście wszystkiego nigdy sie z usg nie dowiemy.Ty już kochana 34 tydz i poród zbliża sie wielkimi krokami a potem ja za Tobą chyba jak kogoś nie pominęłam.Jak tam wszystko już gotowe masz?

lilly - piękna waga dziewczyn:-). Nie chce sie wciskac ale za anuska jestem chyba ja, a po mnie Ty:-) i lepiej trzymajmy się swojej kolejki.
Dzidka - lepiej kup zwykłą wanienkę i taką foczkę, wkład anatomiczny żeby dziecko oprzeć, a jak nabierzesz wprawy to wyjmiesz i z samej wanienki korzystać będziesz. No i ja kupiłam malą wanienkę 84cm, bo jakbym miała sama kapać to nie unioslabym z łazienki do pokoju tej dużej z woda 100cm, łazienkę mam mini i nie ma mowy o kąpaniu tam.
tolive - gratulujemy bardzo mocno i cieszymy, że Jesteście już wszystkie w domku, że nie było komplikacji i panienki duże. Napisz nam jak poród i wrażenia:-)
Mati - bidulko, ja Ci szczerze wspołczuję ale pamiętaj, że każdy dzień dlużej w brzuszku dla Twoichh kruszynek jest na wage złota i zmniejsza niebezpieczeństwo. Trzymaj się:-), dasz radę

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
no kolejka niezle posunela sie do przodu :-) mam nadzieje ze nikogo nie wyprzedze :-(
jesli chodzi o lezenie w szitalu to moglabym tu lezec naprawde dlugo bo dla maluchow wszystko zrobie ale tu jest bardzo goraco i mecze sie jak cholera
oczywiscie wczoraj rozmawialam z moja gin i o wyjsciu nawet nie ma mowy
tak sie zastanawiam jak tam asiia i jej maluchy?
milego dnia:-)

reklama
Czesc dziewczyny.Napiszcie mi czy nie jest za wczesnie na pranie rzeczy dla maluchow.jest ladna pogoda to bym ciuszki poprala a tak blizej terminu wyprasowala.i jak pierzecie?wystarczy raz je przzeprac w proszku dla dzieci czy kilka razy-chodzi mi o ubranka z ciuchaczy?

Do góry