reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

macie racje z prasowaniem :tak:ja też sobie obiecałam, że bez szaleństw tym razem bo sie zarobię na smierć..wiadomo jakieś ciuszki na wyjście to tak, ale po domu na codzień to po miesiacu, jak wszystko bedzie ok,spasuję...

a z tymi prezencikami od starszych dzieci to słodko jest :-) moja córa też za swoje pieniązki kupiłą po parze skarpetek :-D oczywiscie od bliźniaczek też dostanie prezencik, jak się urodzą ;-), no ale na razie o tym nie wie..

reklama
Yummy super że do nas zajrzałaś powiem Ci że jakoś tak pusto tu bez Ciebie i Twojego humoru:tak:Bliźniaczki cudowne i Boże jak ten czas leci mają już prawie po dwa miesiące:szok: Jak sobie radzisz?Karmisz cycem/cami?

Jestem ciekawa co słychac u kla000di bo też dawno nas nie odwiedzała:confused:

Yummy - to dzięki za info...u mnie raczej augmentin, ale uspokoilaś mnie :tak: i fajnie, że wchodzisz na forum:-)

a dzieciaki Kochana to masz słodkie do schrupania!!! i jakie juz duze :tak:normalnie cuda dwa i w dodatku pozują do zdjeć jak model i modelka....

Dzieki dziewczynki! Model i modelka rzadko maja ochote na pozowanie, ale w czasie wolnym od darcia paszczy czasem da sie zrobic jakies ujecie:-D:-D

Anuska odciagam z reguly mleczko i daje im butla, bo inaczej nic innego bym nie robila tylko siedziala z cycami na wierchu:-)

70% moje mleczko 30% mleczko Hipp i rosna olbrzymy:-) polecam:-)

Trzymam kciuki za Was mamusie i zycze szczesliwych i poznych rozwiazan . Sciskam mocno!!!!

Dziewczynki spadam coś wrzucić na ząb:tak: I mam radę jak macie któraś problem z załatwianiem i nie chcecie się nabawić hemoroidów to polecam codziennie jedno jabłuszko,szklankę przegotowanej wody i w między czasie kiwi:tak: mi pomaga:-D

reklama
yummy prześliczne masz dzieci :-) Zuzia wydaje się być taka delikatna, a Pawełek jakie włoski ma długie :-) słodziaki
lilly dzięki za linka. zaraz przepatrzę co tam mają.
aimee ja na początku ciąży brałam duomox i też mi powiedziano że to najbezpieczniejszy antybiotyk w ciąży. Może zapytaj twojej lekarki o niego.

Do góry