reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Dzięki Agata :-) Napewno sie przydadza te ćwiczenia. Byleby był czas z nich korzystać ;-)

ja kupowałam jes
zcze tutaj ubranka, przewijak i spiworki. Wszystko baaardzo dobrej jakosci i śliczne, więc polecam.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kosmetyki i witaminy kupowałam w aptece internetowej.
Kosmetyki Vichy, Mustela, Emolium, Bioderma, La Roche-Posay, Uriage, Lierac - Tania apteka Łódź
Bardzo szybkie przesyłki, no i ceny w porównaniu ze "stacjonarnymi" aptekami czy kosmetycznymi sklepami bez porównania. Dla przykładu kwasy DHA (omegamed pregna 60 kapsułek) w aptece zapłaciłam 69 zł a w tej aptece są te same za 43 zł...no ręce mi opadły jak sobie pomyślałam ile przepłaciłam. Wiadomo, ze żeby sie opłacała przesyłka to trzeba więcej niz jedna rzecz kupić ale mimo wszystko...

reklama
Hejka
pewnie jeszcze śpicie ja wczoraj już nie zglądałam do was bo po zakupach mój m mnie tak wkurzył że złapałam mega doła i musiałam sobie troche popłakać
Lece postawić pranie pieluch i tp zaglądne popołudniu miłego dnia laseczki

Hej Laseczki :-) witam sie przedpołudniowo.

U mnie nocka w miarę ok, pierwsza od 2 dni, wiec można powiedzieć trochę ulgi...żeby jeszcze to przeziębienie zwalczyć :tak:

poczytam co tam od wczoraj ciekawego i zaraz do Was wracam...

cześć dziewczyny!
ostatnie dwie noce całe przespałam i jestem w szoku :szok: spałam od 24 do...10 :-) ciesze się bo po kilku nocach praktycznie nieprzespanych byłam przerażona że tak już do końca będę mieć.
niuleczka ja byłam w niedziele w pepco i muszę przyznać że w ciuchaczach do których chodzę są dużo lepsze rzeczy dla dzieci. oczywiście lepsze gatunkowo. chciałam kupić body ale albo były z tak sztucznego materiału że napewno bym ich nie założyła na dzieciaki bo zaraz były by mokre albo jakaś strasznie dziwna rozmiarówka. wsumie kupiłam tylko 3 bodziaki i czapeczki. oglądałam te ręczniki i też mnie nie zachwyciły. A ja naprawde nie jestem wymagająca.

lilly jak się czujesz? nic się nie odzywasz? Wszystko w porządku?
masz jakieś wieści od mati?

uuuuuu...a co nas tak mało od rana???
spicie jeszcze????

Agata88 - dzięki za relację podtrzymujacą na duchu...i z dzieciakami ok i ogarniacie z m. i Twoj wyglad i samopoczucie super...no nic tylko przyklad brac...ja chcę miec poźniej jak Ty teraz, koniec i kropka :tak:

czesc laseczki:) zaraz sie cofne i poczytam co tam u Was jakos tak sie przywiazalam ze nie moge przejsc do kolejnego watlu na forum:D mam nadzieje ze mnie nie wyrzucicie;)

Ja wlasnie popijam kawke zrobiona przez meza,jem czekoladki,wchodze w swoje ubrania(szok!) wiec czuje sie jak czlowiek:D po porodzie 4 dni dziewczeta wazylam 15 kg mniej...nie wiem jak to mozliwe:) ale zostaly mi tylko jakies moze 2 albo nie nadprogramowe a dopiero drugi tydzien po leci

Aha dziewczeta po cc lub przed koniecznie zapytajcie swojej poloznej o cwiczenia!!!inaczej brzuszek bedzie dlugo sie wcuagaj i macica wolno obkurczala ja dwa razy dziennie od 5 doby po cc cwicze rano i wieczorem 10 min i w mgnieniu oka brzuchol spada nizej nizej teraz wygladam jakbym miala wzdecia lekkie;)

Male daja rade sami z mezem sobie radzimy,raz marudza raz nie ale usmieszki juz sie pojawiaja(wiem nieswiadome takie ale to cudowne)
Kochane jest super z bliniakami pomimo braku czasu i tak sie nastawcie bron boze negatywnie calusy dla wszystkich!

Hej Aimee, ankos :-)
Ja dzis to samo jestem w szoku, że się wyspałam, wstawałam tylko 4 razy i zasypiałam od razu. A chodziłam ostatnio wściekła, że już tak do końca nieprzespane noce, niewyspana głowa :-)
Chyba się dzieci uspokoiły ostatnio.mniej fikają i nie budzą. To z jednej strony dobrtze a z drugiej sie zaczynam zastanawiać czy coś złego tam sie nie dzieje, skoro sie nie ruszaja tak dużo.
Weź tu człowieku bądź madry! i zadowolony :-)

Hej dziewczynki mam pytanie czy któraś z was może jest z Kielc lub okolic lub może mi coś powiedzieć na temat sklepu A R E S Hurtownia Odzieży i Akcesorii Dziecięcych
Kielce ul. 1-go Maja 191????

z dedykacją dla dorocik - moje szydełkowanie :-) wstążeczka zastępcza - muszę wciągnąć ładniejsze :-)
DSCN2148.jpgDSCN2150.jpgDSCN2151.jpgDSCN2152.jpgDSCN2155.jpgDSCN2160.JPGDSCN2300.jpgDSCN2302.jpg

reklama
Do góry