reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ja też znów prawie nie spałam.Nie wiedziałam jak się ułożyć,żeby było dobrze.Robi sie to samo co w pierwszej ciąży.Wtedy też doszło do takiego momentu,że prawie nie spałam i wygladałam jak zombi.U mnie śnieg leży :baffled:

reklama
u mnie tez snieg lezy i swieci słonce
mnie tak cisnie pecherz ze masakra
jest mi coraz ciezej,juz mam problem z zalozeniem skarpetek :-:)-(
boje sie pomyslec co bedzie za miesiac
lilly a ty sama czy mezus wrucił ?

Mati ja sama z moją Nikolą.Mój będzie dopiero w piątek.I tak teraz częściej wraca bo jak nie byłam w ciąży to wracał co 3 tygodnie.No ja też mam problem z zakładaniem skarpetek i butów a to dopiero początek.W pierwszej ciąży ok 35 tyg ciąży to wcale nie mogłam buta założyć,ale wtedy głównie przez mocno opuchnięte nogi.Dziś w nocy jak w końcu przysnęłam to miałam dziwaczny sen.Śniło mi się,że urodziłam dziewczynkę ponad 3kg,a dopiero kilka dni później drugiego bliźniaka i to był chłopiec z wagą 2520,i ja sie tak cieszyłam,że ma takie bujne włoski na głowie a potem go rozebrałam a on cały włochaty jak małpka :baffled: a potem wbijałam w niego igły :szok: ja piernicze jakie sny chore....

czesc dziewczyny!MATI-przepiekne te twoje maluchy-cuda!!!:-)
u mnie tez snieg za oknem.ja dzisiaj dobrze spalam az do 8-rekord!oczywiscie tez wstawalam z 5 razy.teraz zbieram sie do kosciolka z palma a potem na 15 na urodziny do chrzesnicy-2 latka(oboje z mezem jestesmy chrestnymi u Dianki).
Lilly-mowisz ,ze nie mozesz spac a ja cierpie na bole stop-znowu mi puchna ch....nie.milego dnia dziewczyny!

lilly mi sie dzis snilo ze bylam juz w 9 mieisacu ciazy i tesciowa mnie przyłapała na zdradzie hehe:-D:-D
a ogólnie od poczatku ciazy sni mi sie parka :-)
ale jak ty kochana zapamietalas wage dzieci ja piernicze:-)
kurcze włochate na dodatek hehehe dobre
moze bedzie u ciebie chlopczyk?
nigdy nic nie wiadomo:-):-)

Wiolka juz nie chce mi się żalić bo jak emerytka się zaczynam czuć.Zawsze coś co zaburza mi sen,albo mam problem z ułożeniem,albo mega zgaga,albo brzuch mnie boli i mam skurcze,albo krzyż i takie to uroki,ale ja wiem,że to dopiero się zaczynają te różne dolegliwości.W pojedynczej ciąży w trzecim trymestrze miałam nogi jak balony opuchnięte,a ciekawe jak będzie teraz bo już mi puchną.No nic damy radę bo musimy,ale nie zmienia to faktu,że ostatnio czuje sie jak krowa.

No czasem słabo zapamiętuje sen,ale dziś zapamietałam.No taki mocno włochaty był.No zobaczymy czy to moje drugie dziecię na pewno jest dziewczynką bo jakoś nie satysfakcjonuje mnie ocena że na 90%,a sny to mam różne,jakiś czas temu śniło mi się że są dwie dziewczynki potem,że parka.Włosów duzo na głowie jak najbardziej,ale na reszcie ciała to niekoniecznie hehe...:-D

hehe moja kolezanka sie taka włochata urodzila zawsze jak popilysmy to ona te zdjecie wyciagala i płakałysmy ze smiechu
lilly ja sie tez własnie nie napalam ze druga to dziewczynka bo co do chlopca to na 100% ginka byla pewna a pozatym siurak jest widoczny na zdjeciu. ale juz zaczynam wariowac na punkcie ciuszków dla synusia
teraz mam faze na punkcie ciuszkow w kol bezu ,popielu i bialego

reklama
No nie żartuj taka jak małpka włochata była?mam nadzieje,że nie miałam snu proroczego :szok::-D i tak bedę kochała,ale jednak wolę,żeby takie włochate nie było.Ja ubranka ostatnio segregowałam i liczyłam ile czego mam i tak widzę,że u mnie rózne te kolorki są,ale ogólnie raczej dziewczęce.Licytujesz coś na allegro?

Do góry