reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

dziewczyny napewno bliznieta to dla kazdej z nas nie lada wyzwanie
mnie najbardziej wkur....jak mi moja znajoma wspołczula ze bede miala bliznieta
np dzis kolezanka dzwonila i mówila mi ze jej mąż caly czas powtarza ze on tez by chcial miec takie szczescie jak mój mąż

reklama
lilly ja też sie staram unikać takich programów bo to nakręca jeszcze bardziej. Wiem że trzeba być dobrej myśli i niema co się nakręcać ale jednak takie złe też przychodzą do głowy.
Wybraliśmy też imiona dla dzieci. Gabrysia i Michał. michał to wybór męża ale bardzo mu na tym zależy więc już pewnie tak pozostanie.

Za to jak ja wyczaiłam ile kosztuje adapter do pasa samochodowego- 150zł:szok: to stwierdziłam, że sobie sama uszyję!!!!!Bo przecież to kawałek szmatki,który ściąga pas w dół.
Ja ostatnio jak czekałam na wynik invitro to byłam u nas w Opolu w nowootwartym Pepco i normalnie wyjść nie mogłam stamtąd takie cudeńka :-p

Mati no to fajnie,że cos udało Ci sie kupić :-) u nas w tesco tym hiper zawsze są jakieś promocje na ubranka :tak:w pepco jakoś nie bardzo gatunkowo mi odpowiadają.Jakiś czas temu były bodziaki za 4 zł ale jakiś taki dziwny materiał.Ja też lubię grzebać na allegro i ciuchaczach :-) Najlepiej jak jest nowa dostawa.Mam naprawdę sliczne ubranka z ciuchacza jak nowe :tak:

mnie akurat maz zawiozl to tego pepco najmniejszego i tam byl maly wybor
do ciuchacza niestety nie mam za bardzo mozliwosci bo maz troche pozno z pracy przyjezdza wiec odpada i zostaje mi tylko allegro i tym sie musze zadowolic ale nie ma jak to zaplacic pare groszy za ciuszki:-):-)
dziewczyny tez was tak cisnie pęcherz?

ja ostatnio mam problemy z pęcherzem - strasznie mi chyba cisną na niego i co chwilę wydaje mi się że mi zaraz pęknie i latam do ubikacji a tak pare kropel i po sprawie. a jak sobie pojem - (czyt.zjem jedno niewielkie danie obiadu)to znowu gniecie mnie żołądek - brzuch jakby mi twardniał ale to chyba przez brak miejsca.wie c podjadam sobie w małych ilościach a częsciej.

U mnie z pęcherzem to zalezy od tego jak sie ułożą,ostatnio 4 dni mi gnietli na pęcherz.Dziś dzidziole przekręciły się główką w dół i normalnie jednego czułam tak nisko koło samej pipki.Jeszcze mają sporo miejsca jak sie tak kręcą,raz poprzecznie innym razem inna pozycja,stąd też rózne kształty brzuszka mam:-D

reklama
P1010620.jpgmój brzusio

Do góry