reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Już znam - koniec kwietnia - prawdopodobnie 27.04, ale możliwe jest że wcześniej. Zobaczymy jak będę już leżeć w szpitalu - no i harmonogram zaplanowanych cesarek muszą sprawdzić:-)

reklama
u nas tez pogoda srednia tzw barowa ale nas to nie obowiazuje poki co;D
kochane powiedzcie mi ma ktoras juz takie bolesne kopniaki od maluszkow?bo mi jeden niestety ale daje popalic ze boli jak kopnie i glowka tak nisko wierci mi miedzy nogami tez uciska boli no ale co zrobic..drugi oczywiscie oaza spokoju:D

Zgadzam sie co do pasów,że nalezy je zapinać:tak:

Agatka tak to jest że kopniaki nie zawsze są przyjemne,zwłaszcza jak dziecko czy dzieci są duże i zależy gdzie wepchnie tą swoją stópkę czy rączkę.Ja pamiętam jak juz pod koniec ciąży moja córka mnie kopała to nie raz aż mnie wykręcało z bólu.Często nawet sa żebra poobijane po tych kopach.

u mnie tez deszcze i od czasu do czasu snieg
uciekam na bigos z kopytkami
mialam rozmowe z tesciowa to powiedziala zebym sie nie gniewala i ze co bedzie to i tak bedzie kochac ale ja musialam jej to powiedziec bo bym z nerwow nie wytrzymala

Tak sobie myślę,ze ten czas bardzo szybko leci.Pod koniec maja mam w planie miec już wszystko kupione i przygotowane dla bobasów.Tak sie nie raz zastanawiam czy donoszę do terminu,albo prawie do terminu:-) W każdym razie chciałabym,zeby dzieci siedziały w brzuszku jeszcze 2,5 miesiąca.

no mi bardzo szybko leci czas dosłownie tydzien po tygodniu zasuwa jak cholera
ja bym jeszcze 3 miesiace chciala i moge rodzic:-):-)

Dzięki:)Mój lekarz mówi że wszystkie kg które przytyłam to poszły w brzuszek.Moja normalna waga sprzed ciąży to 50-53kg a obecnie ważę prawie 58;-)

Co do ubranek to mam masę począwszy od rozmiaru 50 do 80 po dzieciach mojej siostry i mojej córeczce,ale muszę dokupić jakieś na wyjscie ze szpitala i parę najmniejszych bodów rozpinanych po długości:tak:

Asiu co słychać u ciebie i Twoich maleństw?Mam nadzieję z e jesteś jeszcze w trójpaku to maleństwa podrosną:tak:

A ja tak myślę że pod koniec maja już pod nóż pójdę:szok: U mnie cesarka na bank bo z córką miałam i to w dodatku pionowe cięcie,a teraz jak mi się ta blizna okropnie rozeszła:baffled: i bardzo ciemna jest

reklama
Do góry