reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
kurcze mati tyle wszystkie czekamy na ta plec twoich maluszkow ze mam nadzieje,ze dzis beda grzeczne i wszystko bedzie wiadomo na 100% :D

miki 4 cm to chyba super!ja jakos od 27 tyg mialam 2,5 cm ale lezec plackiem kkazal mi dopiero niedawno wiec tez nie jest zle(a ja i tak nie leze-na mnie nie ma mocnych jak to moja mama mowi po czterech ale do przodu;))

co do zooma mnie tez glownie przekonala mnie mozliwosc wpinania fotelikow(bez sensu calosc wozic tym bardziej ze wiadomo ze troche miejsca to wszystko zajmuje) i ja pewnie najwiecej wlasnie z tych fotelikow i ramy korzystac bede

jak mi wyszedł po porodzie, to nic nie robiłam i jakoś zniknął sam..
a masz zatwardzenia? moze to nienajlepszy pomysł ale ja kilka razy korzystałam z czopka glicerynowego

No mam - niestety, ale przy takiej dawce żelaza to każdy by miał.... mam niedokrwistość, lekarz już mi dawkę trochę zmniejszył, ale że nawet przed ciążą miałam problem z wypróżnianiem, to już chyba nic mi nie pomoże teraz. Najlepsze jest to że moja dieta jest super zgodna z wytycznymi dla osób z zatwardzeniami - mój mąż powiedział mi że gdyby on jadł to co ja to by z kibla nie schodził.

tak mi się coś kojarzy, bo jak mi gin zapisywał żelazo (a może zmień żelazo?) to miałam jeść po dwie tabletki, teraz to wszystko razy dwa jak on to powiedział, to sie spytałam, czy zatwardzenia tez będę miała razy dwa? a on na to, że jak cos to sa takie mleczka własnie.
popróbuj z innym zelazem, ja brałam hemofer, sorbifer i teraz biore tardyferon

reklama
Do góry