reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

hej laseczki:)
ja też byłam zdecydowana na wózek jeden obok drugiego- dokładnie na easy walkera duo..jednak cena 4,5 tysiąca troche zaporowa..
pojeździlismy i wybraliśmy wózek baby jogger city select. jest to wózek jeden za drugim. ma stelaż pojedynczego wózka, więc wcale nie jest to jakieś monstrum:) waka 13,5 kg więc kolejny plus..na wózek xlander się nie zdecydowalismy, bo spacerówki sa wpiete na stałe, gondole to kokony, a ja chciałam tradycyjne gondole, poza tym nie da sie wpiąć fotelików do wózka..dla mnie to bardzo duży minus, bo co zrobić jak dziecko zaśnie w foteliku, jak gdzieś jedziemy np na zakupy? brać torbe kokon? przekładac malucha który zasnął? dla mnie klapa.
idealny wózek nie tyczy sie tylko wózków bliźniaczych, pojedynczego wózka też chyba nie ma idealnego:)

reklama
Hejka
wróciłam już do domku fajnie było na wsi ale jakoś w domu mi najlepiej byłam dzisiaj już na badaniach i we wtorek wizyta zobaczymy co się tam pozmieniało przez te trzy tygodnie wszysytko mnie boli a najbardziej prawa pachwina i mięśnie półdupków czy was też bo normalnie ruszać się już nie moge i jest mi strasznie ciężko jeszcze dostałam kolejne ciuszki dla moich chłopaków i musze to wyprać a najgorsze to będzie prasowanie chyba mi ulżyło musiłam troche ponarzekać
Dziewczyny to ile nas już jest po trzydziestym tygodniu już coraz bliżej końca ja się powoli zaczynam już bać
Magda czy ty nie miałaś mieć dzisiaj wizyty?
Mati ja obstawiam parke
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze :-)

Ostatnia edycja:
hej laseczki:)
ja też byłam zdecydowana na wózek jeden obok drugiego- dokładnie na easy walkera duo..jednak cena 4,5 tysiąca troche zaporowa..
pojeździlismy i wybraliśmy wózek baby jogger city select. jest to wózek jeden za drugim. ma stelaż pojedynczego wózka, więc wcale nie jest to jakieś monstrum:) waka 13,5 kg więc kolejny plus..na wózek xlander się nie zdecydowalismy, bo spacerówki sa wpiete na stałe, gondole to kokony, a ja chciałam tradycyjne gondole, poza tym nie da sie wpiąć fotelików do wózka..dla mnie to bardzo duży minus, bo co zrobić jak dziecko zaśnie w foteliku, jak gdzieś jedziemy np na zakupy? brać torbe kokon? przekładac malucha który zasnął? dla mnie klapa.
idealny wózek nie tyczy sie tylko wózków bliźniaczych, pojedynczego wózka też chyba nie ma idealnego:)
A do tego można foteliki wpinać?!?!No i jak jest z miejscem do zapakowania maluszka do tej dolnej gondolki?!

hej miki-masz prawo juz narzekac juz wszystko boli.Ja z dnia na dzien czuje roznice ze coraz slabsza jestem i czasami modle sie zeby juz niedlugo rodzic,ale chwile potem trzezwieje z przerazenia ze nie jednak niech siedza w brzuszku:D zastanawiam sie jak to wszystko bedzie czy odejda mi wody a co jak nie i takie tam glupotki no i ten szpital i pobyt w nim z maluchami boje sie strasznie tym bardziej,ze nigdy nawet pieluchy nie zmienialam...a co dpiero reszta??ale chyba mi tam wszystko pokaza nie??
a wiesz jaka masz dlugosc szyjki tak z ciekawosci tylko?

Madzia czekamy na wieści po wizycie,ciekawe czy Twój gin nadal podtrzyma jutrzejszy termin rozwiazania.

Co do wózka to dla mnie też było ważne,żeby dowolnie wypinać gondolki,spacerówki i foteliki a zoom też to posiada i to też wpłynęło na to,że go kupiliśmy.Nie chciałam wózka na szerokość do którego nie można zamontować fotelików i potem jak będziemy gdzieś jechać to cały wózek będzie nam bagażnik wypełniał,a tak dzieci w foteliki a ramę wózka do bagażnika i ile miejsca zaoszczędzonego.Myslę,że w użytkowaniu jakieś wady wyjdą w zoomie,ale póki co z moich testów osobistych wypadł dobrze.Gondolki mają dużo miejsca dla smyków i to też plus.Ale wiadomo,że co dobre dla mnie nie będzie dobre dla wszystkich:tak:

Mati a o której wizytka?mam nadzieję,że dzieciaczki się dobrze pokażą:-)

reklama
wkoncu sie doczekalam tej wizyty bylam na nią umówiona miesiac temu
nawet niewiem jak czas mi szybko zlecial:-):-)
lilly wizytka na 17 30
jeszcze przy okazji do sklepu podjade
wiec na wieczor sie odezwe jak tylko dotre do domu

Do góry