reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

narazie nic nie mam
juz sie wstrzymam z ciuszkami do czwartku bo troche bialych lazurowych i błekitnych mam a z checia cos w rózu bym kupiła:-D:-D:-D-pomarzyc sobie moge poki co
ale kochana jak bys mogla to pokaz rowniez jakie butelki do karmienia i po ile sztuk na jednego dzidziulka trzeba miec
sliczne ubranka-masz dobry gust :-):-)

reklama
Kochanie butelek jeszcze nie kupiłam,takie rzeczy jak butelki,wanienka,akcesoria higieniczne itp,zostawiam na koniec.Butelek teraz to jest od wyboru do koloru,ale ja będę znów kupowała Avent.Byłam z nich zadowolona i użytkownicy z mojego grona też.Żresztą z tą firmą do końca zostałam,poprzez butelki,kubek niekapek,potem kubek treningowy.Z tych butelek antykolkowych Avent jest dobry i ma dosyć rozsądną cenę porównując do innych.Myślę,że kupię teraz 6 butelek,ale lepiej opłaca się zestaw startowy.

w czwartek mam zamiar wykorzystac moment ze bede u lekarza wiec w drodze powrotnej wskocze do tesco zobacze czy cos maja na promocji i napewno do pepco bo beda body po 5 zl w promocji

Ja aventa na pewno będę brała przez internet bo jest sporo taniej.Oczywiście smoczusie na początek jedyneczka.A potem po 4tym miesiącu jak będziesz chciała np kaszkę podawać to są smoczki trójprzepływowe.Tak myślę 4-6 buteleczek,no chyba,że chcesz mieć więcej pod ręką;-)

Tak Mati rozmiar np avent 1,2,3,4 i trójprzepływowy do kaszki.Spoko wszystkiego się nauczysz?:-) Najpierw kup butelki 125ml oczywiście smoczek nr 1,ale do takiej małej butelki standardowo jest taki smoczek.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry