reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Moniek czyli miałaś równie szybką akcję co i ja :-) nie zdążyłam wrócić na salę z badania ginekologicznego a już mi łóżkiem wyjeżdżali :-) i mąż też ledwo zdążył :-) fajnie że maluszki były z tobą na górze i nie musiałaś dygać na zerowy poziom na neonatologię i ci ich nie rozdzielili od początku ! nie wiem jak wygląda wszystko na innych oddziałach matki polki ale ja jakbym miała znowu rodzić to tylko właśnie na perinatologii :-)

Mati na temat wydanych pieniążków to już nie będę się wypowiadała.No ginka nie mówiła,że się nie martwić,tylko,żeby się na razie nie martwić.Owszem różnice w wadze bliźniąt się mogą pojawić,ale u mnie jest jakoś dziwnie,że od początku jest znaczna różnica.No mam nadzieję,że będzie ok :-) No cukier nie ciekawy.Jeszcze tego gówna mi potrzeba jakby mało było.Anemia nadal ekstra.Eh...
No oby Ci się pokazały dzidziolki :-):-) i nie schizuj jak się ruszają aktywnie toi dobrze.Nie szukaj problemu tylko się ciesz :tak:

u mnie od samego poczatku tez róznica niby rozwijaja sie z róznica ponad 1 tyg ale jaka waga to ja niewiem teraz dopiero bede miala 2 raz robione usg

No ja mam usg co 2 tyg to już troszkę sesji zdjęciowych maluszki miały.Wychodzi,że 10-11 razy miałam już usg.Dużo,ale takie jest nadal zalecenie na wypisie ze szpitala.Moja większa dzidzia ta co jest na bank panienką waży blisko 1kg.Mati jakie bierzesz witaminki?

Miałam już nic nie kupować a znów coś zamówiłam na allegro.:-D na szczęście kwota malutka.

Mati fajnie Ci się dziś suwaczek ułożył 3,3,3 :-)

Ostatnia edycja:
Tak ten suwaczek jest dziwny ale jutro albo pojutrze będzie dobrze działał,no prawie.Dziś według miesiączki jest pierwszy dzień 26 tygodnia ciąży.:-) Ja brałam femibion,prenatal,a od dłuższego czasu biorę vitaminer prenetal plus kapsułki dha i to mi podpasowało,a do tego 6 razy żelazo.Zaraz wstawię linki co kupiłam.Jeden sweterek i jedną bluzę,wzięłam bo w sumie sweterek mam chyba jeden.W ogóle muszę policzyć czego ile ja mam.A Ty masz jakieś nowe zdobycze?:-)

reklama
Do góry