reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

a co do siary to ja już od jakiegoś miesiąca mam. ale to tylko takie pojedyncze krople.
i mam nadzieje że będę mogła długo karmić bo wiem że tu chodzi głównie o bliskość dziecka z matką. Dużo lepiej rozwija się emocjonalnie.A poza tym jest to też oszczędność
kocyk h&m hello kitty rozowy (2215707725) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tego typu kocyk. one są z h&m
widziałam ładne jasno brązowe z tygryskiem z Kubusia Puchatka
a na to hello kitty już nie mogę patrzyć i będę tego unikać u mojej córci!!!

reklama
Witam i ja niedzielnie. Lili ja te kocyki właśnie zamiwilam czekam na dostawę do mamy bale kumpela je ma i mówi ze super są. Miękkie u ładne. Zobaczę w lipcu jak je dostanę

Wczoraj dostałam poradnik o blizniakach. I ten kto to pisał to oszalal. Jest artykuł o wyprawę dla blizniat ( choc szybciej dla 4 ) piszą ze takich rzeczy jak body,spiochy na dwójkę powinno byc 18 z każdego rozmiaru No to idzie jeszcze przeżyć. Ale polecają kupic 8 kocy,8 ręczników i co najzabawniejsze 12-18 butelek. Kurde ciekawe kto to wymyślił hehe

Cześć dziewczyny
Widzę pojawił się wątek o karmieniu piersią,ja niestety nie miałam przyjemności długo karmić piersią zaledwie 2tyg.a to dlatego,że mleczka leciało bardzo mało i dziewczyny się nie najadały,poza tym przy trójce małych dzieci jest tyle biegania,ze czasem nie miałam kiedy porzadnie zjeść więc czym miałanakarmićm je ?Męczyłyśmy się wszystkie,teraz są tylko na sztucznym i powiem wam,ze kasy idzie dużo,jedno opakowanie starcza na 2dni,a co to bedzie jak zaczna jesc wiecej?
To nic złego karmic tylko butlą,to tez nie znaczy ze jest sie gorsza matka(a wiele osob tak uwaza-nie karmisz piersia to jestes gorsza).Ogólnie na ten temat dużo mozna pisac
Pozdrawiam Was serdecznie i miłego dnia życzę

zablek no mam chęc na te kocyki,a co do książki to nieźle ktoś wymyslił:szok: ja teraz kupię dwa kocyki nie za grube a potem jeszcze dwa jak będzie już chłodniej to jakieś grubsze.Ręczniki kupię 4 po dwa na bliźniaka i wystarczy.Co to za książka jaki tytuł?

Doncia kochana witaj :-) no ja tam liczyłam że mleka starcza na półtora dnia,a później nie będzie chyba tak źle,jak wejdą inne posiłki to mleczka nie będzie tyle szło.Ja tak sobie własnie myślałam,że nawet nie będzie kiedy spokojnie zjeść więc pisałam że mleczko nie u każdej mamy jest treściwe,no i nie chcę ciąglę z cycuchem latać bo muszę też Nikoli czas poświęcić,żeby nie poczuła się odsunięta.A jakie mleczko dajesz?I jak tam kupki? Ja pewnie będę brała hurtowo tak jak przy Nikoli to robiłam,zawsze tańsza cena.A ogólnie jak tam gwiazdy grzeczne czy dużo płaczu?jak Gabi?
Buziaki :-):-)

Ksiazka to z ang strony o blizniakach. Bardziej taka to jest broszury 100 stronnicowa o tym kiedy i jakie badania,jak przebiega ciaza blizniacza a reszta to rzeczy dla bliźniaków.

Witam się niedzielnie u mnie nudy na całego mąż śpi po nocy a ja nie mam co robić do tego boli mnie łydka i chyba zrobi mi się żylak miłego dnia

reklama
Do góry