reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Oto mój brzuchol.Pochwalcie sie swoimi :-)
P3230761.jpg

Wszystkie żyły chyba mi na brzuchu widać hehe.W ogóle żylasta się zrobiłam:-p

Ostatnia edycja:
Wiolka to i tak spisz więcej jak ja.Ja ostatnio to śpię po 3-4 godz.Niby zmęczona jestem jak się kładę,a nie mogę zasnąć.A jeszcze jak do tego dojdzie ból kręgosłupa i zgaga to juz w ogóle super:eek: Ja mam dwa terminy 27 czerwiec i 4 lipiec.A Ty?

lilly piękny brzuszek już masz:-) ja też się taka żylasta zrobiłam ;-) wszystkie żyły mi widać na brzuchu (jak pajęczyna) i na rękach. na szczęście żylaków na nogach jeszcze nie mam i mam nadzieje że się nie pojawią ;-)

Ankos ja mam też na klacie mocne żyły.W pierwszej ciązy tak widocznych nie miałam,ale niestety żylaka wstrętnego na nodze po pierwszej ciąży mam.

Ankos u mnie anemia potworna i nic na mnie nie działa.W szpitalu zalecili mi inne żelazo,może będzie lepsze niż te które stosowałam do tej pory.Pije te soki buraczane i jakos efekt marny.Tez jestem bladziutka i włosy mam okropne,poniekąd też przez tą anemie.

reklama
wogóle to zdarzaja mi się też krwotoki z nosa. tak co 2, 3 dni. byłam u laryngologa bo zatoki mnie też męczyły i stwierdziła że to taka dolegliwość ciążowa i żeby się nie przejmować. a miała któraś z Was coś takiego?

Do góry