reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

U mnie sen sie poprawił zasypiam jak niemowlę a w nocy jak wstane do wc to i tak migiem zasypiam. Brzuch lekko ciazy przy chodzeniu i odwracaniu z boku na bok

reklama
dziewczyny u mnie podobnie z tym spaniem -zasypiam jak dziecko w nocy sie budze bo wszystko mnie boli przekrecam sie z boku na bok i wstaje juz po 6 nad ranem i niestety wracają nocne i czeste wizyty w toalecie niedojrz ze macica zaczyna uciskac na pecherz to na dodatek dzidziula głowa napiera

no z tym lezeniem to kicha totalna...mati wspolczuje Ci bardzo:( szkoda ze blizej nie mieszkasz bym zostala Twoim animatorem czasu wolnego;D ja jade z mezusiem do lekarza wlasnie bo ciagle ze mna jezdzimy a biedak ma tak wysoki chlesterol ze sie przerazil.Milego dnia dziewczynki:)

mona0008 Witaj.Co do tycia to jesteś pewna,że to tłuszczyk a nie np obrzęki?Ja pod koniec ciązy też myślałam,że mocno tyję a to woda w organizmie i mega opuchnięte nogi sprawiały,że waga fałszywie skakała.Najlepiej stań na wadze wieczorem a potem rano na czczo.

Agatka super,że po wizycie u Was wszystko ok.Lubię czytać takie dobre wiadomości:-)

Moniek cudne te Twoje smerfetki:-) Buziaki od cioteczki :-)

Wiolka co do snu to w pierwszej jak i tej ciąży od ok 18 tyg mam problemy ze snem.Czasami o 3ej nad ranem jeszcze nie śpię.A potem w dzień jestem pół przytomna.

Mati uśmiechnij się.:-)

AGATA-to tez moja 1 ciaza i nie zdawalam sobie sprawy z tego ,ze to tak ciezko.zawsze powtarzalam,ze ciaza to nie choroba.a co robisz z pietruszka-gotujesz napar czy jakos inaczej,bo napar mi sie wraca a musze znowu cos zrobic,bo mam nogi jak balony.
MATI-jedziesz jutro na dzialeczke?zawsze to przyjemniej.a jak dresiki wchodza na brzuszek czy male?

LILLY-ja sie mecze ze snem cala ciaze.juz bylo lepiej a teraz znowu wstawanie co troche.zasypiam wieczorem o 9 a budzr sie o 5 i juz nie spie tylko leze,bo przeciez nie bede wstawala o tej porze.lilly-na ktorego masz termin?

MAGDA-a jak ci sie spi,bo ja juz przekrecam sie z boku na bok i boki mnie bola nie mowiac o nogach?a jak chodzisz to nie czujesz ciezaru brzucha?a jak wlasciwie jest z tym baby bluesem -ja to sie b.tego boje.znalazlam sobie nawet nr.do dobrego psychiatry w razie depresji.

mi sie śpi dobrze, ale mam jakiś taki płytki sen, jakis kot cos drapnie, albo pies i od razu sie budze, brzuszek mi tez jakoś nie przeszkadza specjalnie, tylko golenie sprawia mi ogromną trudność:)

reklama
wiolka oczywiscie ze jade jutro na dzialeczke maz bedzie robil skalniaczek i sadził cebulka a ja bede tylko dyrygowac hehe
dresik jest ok ale ten pas niby na ciaze jest krótki to znaczy mi wystarcza aby tylko goly brzuch nie byl na wierzchu bo pogoda teraz zdradliwa

Do góry