reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

ja zażywam żelazo Tardyferon-Fol od trzech tygodni ale moja ginka nie zleciła mi powtórnego badania krwi więc się nie dowiem czy się coś unormowało.a wizyte mam 2 kwietnia bo co 4 tyg chodzę.

reklama
Mati koniecznie wstaw fotkę brzusia.

Ankos u mnie to standard jeżeli chodzi o krwawienie z nosa i dziąseł.Lekarz mi powiedział,że to z powodu kruchych naczynek podczas ciąży.

uff to mnie uspokoiłaś bo mój mąż to świruje że to nie normalne ;) z dziąsłami mam to samo :)

a to mój brzusio ;)

DSC_0121 (2).jpgDSC_0122 (2).jpg

LILLY,ANKOS-brzuchy macie sliczne a moj juz takiej wielkosci.chcialabym sie pochwalic ale cos mi zdjecia nie wchodza-rozmiar nie taki.no wlasnie mi tez dziasla krwawia -kupilam parodontax i troche lepiej ale jak myje to normalnie caly zlew czerwony.
LILLY-a jak z zebami po 1 ciazy,bardzo ci sie posypaly?

Brzusie śliczne tez muszę sobie fotkę strzelić. U mnie termin na 17 lipiec ale juz lekarz powiedział ze jak donosze do 37-38 tc to mi ja rozwiążą czyli liczę na koniec czerwca początek lipca

Ankos sliczny domek dla bliźniąt :-)

Wiolka ja w ogóle nie zmniejszałam zdjęcia a format był naprawdę duży.Wrzuciłam z kompa tylko i bb samo zmniejszyło.Co do zębów to po pierwszej ciąży średnio mi się zaczęły psuć,bo raczej starałam się leczyć w ciązy jak widziałam jakąś dziurkę.Teraz mam dwie dosyć mocne dziury z tego jeden do leczenia kanałowego,ale mam póki co zakaz leczenia kanałowego także chyba dopiero po porodzie to zrobię bo stomatolog mówi,że tylko do 28 tyg robi się zęby.Ogólnie powiedział,że ciąża nie psuje zębów to mit.Zęby się psują przez zaniedbanie,a nie przez ciążę.Nie podważyłam tej teorii bo pewnie tak jest.Stomatolog mówił,że płód na ostatnim miejscu pobiera wapń z zębów.Co do terminu to ja swój podałam jakby liczyć pełne 40tyg,ale wiadomo,że tyle nie będę chodziła w tej ciąży

ja mam termin na 19 lipca ale od razu przy zakładaniu karty ciąży powiedziano mi żebym się nie łudziła bo mało możliwe żebym donosiła to lipca
i wtedy postanowiłam że ich zaskoczę i się zdziwią ;)

reklama
Do góry