reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Fajne spodnie.:tak:Ja jedne mam ciązowe na wiosnę w kolorze beżu,ale jeszcze chciałabym jakieś jeansy i dresowe i jakieś bluzki.Za dużo nie chcę kupować ciążowych.

Mnie teraz mocno wywaliło brzuszek.Gruba nie jestem bo mam 174cm wzrostu i te 13kg jakoś dobrze się rozłożyło.Ciekawe jaką wagę osiągnę na finiszu:-D

mati ile ważą Twoje dzidzie?

Witam
Asia trzymam kciuki
A mi wczoraj przyjechała komoda dla maluchów jutro wywalmy stare meble i zaczynam powoli układać pokoich dla nich a potem reszte zakupów i moge rodzić. Dziewczyny czy wy też macie sny że już rodzicie ja dzisiaj miałm taki i nawet urodziłam chyba w niecałą godzine bardzo szybko i nawet nic nie czułam :-)

kochana te spodnie mozna pozniej wywinąc i nosic jak normalne ale moze bardziej po ciazy bedą mi słuzyc bo pas taki waski to zcisnie mi brzuszek po porodzie hehe maz jeszcze obiecal kupic mi fajne pumy bo dostal premie w tym miesiacu i tak szalejemy:-D:-D
co do wagi jeszcze niewiem bo wczoraj mnie tylko badala i sprawdzała tetno dzieci
za tydzien wszystko bede wiedziec co i jak

Witam, jestem nowa, mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona... ;)
O tym, że będą bliźniaki dowiedziałam się niedawno, w 25 tyg. Wcześniej nic nie było widać, do 20tyg nikt nie oprócz najbliższych nie wiedział, że jestem w ciąży:-) Teraz już chyba przyzwyczaiłam się do myśli, że faktycznie będzie dwójka, po wizycie byłam w takim szoku, że panie w poczekalni pytały czy wszystko ze mną okej ;)
Pozdrawiam wszystkich serdeczenie:-)

Witajcie dziewczyny
Pisałam już wcześniej ale sporadycznie. Teraz już leże, co prawda pierwszy dzień ale już mam dosyć:-p Brzuch okropnie mi twardnieje więc muszę leżeć. Poprzednia ciąża na fenoterolu i stwierdzona wada wrodzona macicy,która nie chce sie prawidłowo rozciągać tylko do pewnego momentu, w zwykłej ciązy około 24-27 tc musiałam już bardzo uważać a teraz to nie wiem jak będzie. Martwie sie.

Mam pytanie czy istnieje gdzieś wątek wyprawkowy ??? Tzn sprawdzona lista ciuszków na początek/???

reklama
Witam, jestem nowa, mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona... ;)
O tym, że będą bliźniaki dowiedziałam się niedawno, w 25 tyg. Wcześniej nic nie było widać, do 20tyg nikt nie oprócz najbliższych nie wiedział, że jestem w ciąży:-) Teraz już chyba przyzwyczaiłam się do myśli, że faktycznie będzie dwójka, po wizycie byłam w takim szoku, że panie w poczekalni pytały czy wszystko ze mną okej ;)
Pozdrawiam wszystkich serdeczenie:-)

kochana witaj na forum:-):-)

Do góry