reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

no wiem mati mialam,ale moja glupota nie zna granic a to tylko podjade kawalek do centrum handlowego tam mam biuro wezme jakies oferty.

ojej to Ci wspolczuje:/ cos wiem o wymiotowaniu choc chyba sie przyzwyczailam
A powiedzcie mi takie pytanie z serii glupie-w co sie ubiera niemowlaka latem na spacer???takiego kilkutygodniowego??bo ja nawet nie wiem a nie chce chlopakow ani ugotowac ani przeziebic:D

reklama
agata no widzisz tak to jest -to moja pierwsza ciaza i zero takich malutkich dzieci w najblizszej rodzinie wiec nawet nie mam kogo zapytac :-:)-(a ja taka ciemnota :-(
u ciebie napewno podobnie :-):-)

hej laseczki:)
przepływy wyszły super, także jestem zadowolona, w czwartek wizyta w gabinecie.
co do ubierania latem zalezy jaka będzie pogoda. jak bedzie mega goraco, to myslę, że body z krótkim rekawem wystarczy:)
asia dobrze, że wieści coraz lepsze:)
lily fajnie, ze wróciłas:)
agata, nie chce cie straszyc, ale skoro lekarz zalecił leżenie, to moim zdaniem powinas wiecej odpoczywać..żebys później nie żałowała..tych swoich wycieczek

hej dziewczyny w 1 dzien wiosny-u mnie pochmurny.AGATA-ja to tez bym ci w d... przylala za te wycieczki.
LILLY-mysle,ze im blizej konca to waga zacznie sie wyrownywac u maluszkow.MATI-ja tak wczoraj mialam mdlosci okropne i zgage-pewnie dzieciaczki cos naciskaly.dziewczyny nakupilam tyle ciuszkow dla maluchow,ze szok.odkrylam taki ciuchacz u mie w miescie-prawie nowe,az sie nie oplaci na allegro.tylko mam sporo dla dziewczynki-a nie wiem w 100% czy bedzie panna-okaze sie 28.03.pozdrawiam:-)

Cześć dziewczynki:-)
asiia ja mam ciążę dwukosmówkową,a różnica w wadze jest już od dawna.Mam nadzieję,że mniejsza dzidzia w końcu zacznie doganiać siostrzyczkę.Niestety na dr.Praisa nie trafiłam.Trzymaj się dzielnie.Życzę zdrówka:tak:

mati u mnie póki co nieźle,brzuch w nocy bolał i twardniał bo wstyd się przyznać,ale zapomniałam o wieczornej dawce leków.Ale w nocy wzięłam.Kręgosłup dokucza,ale to już inna bajka.Czekam na prawdziwą wiosnę.Ty masz fajnie bo masz działeczkę,a ja tylko mały balkon.A jak tam u Ciebie z zakupami wyprawkowymi?

Madzia jeju jak Ty masz kochana fajnie,jeszcze kilka dni i zobaczysz swoje maluszki:-)

Miłego i słonecznego dnia Wam życzę:-)

wiolka u mnie tez pochmurno i zimno, mozliwe ze kopniaka gdzies dostalam i dlatego tak mnie zmuliło
lilly troche przystopowalam z zakupami ostatnio kupilam 7 par spioszkow bawelnianych za 10 zl
troche sobie kupilam np spodnie dresowe ciążowe i bluzeczek pare:-):-)

reklama
Witam się środowo :-)

Gratuluję Wam udanych wizyt. Jak to dobrze czytać same dobre wieści :-)

Lilly - no dobrze, że juz jesteś. I tak długo Cię trzymali, no ale dobrze, że gruntownie przebadali. Jak się czujesz po fenoterolu? i jaką dawkę bierzesz?

A ja już mam po dziurki w nosie tego malowania :wściekła/y:Bałagan w całej chacie (jeszcze pylicy dostanę :baffled:), z dzieckiem nie ma się gdzie podziać i w ogóle... końca nie widać.. Mówię Wam, jeśli któras z Was wpada jeszcze na genialny pomysł remonciku przed rozwiazaniem to róbcie to wczesnie. Bo jak ja sobie pomyslę, ze naprawde brakuje mi teraz momentów leniuchowania i leżenia, a potem już nie bedzie na to czasu, to zła jestem jak nie wiem..wrrrrrr... Cały styczen i luty zbijalam bąki, a w marcu zachcialo mi się malowania :angry:

No dobra, wyżaliłam się trochę. Ide powiesić pranie, nałozyć fluid, zeby ludzi nie straszyć i powoli czas po córke do przedszkola. I jeszcze chyba sama bede musiala z nią na basen gnać, zeby M. jeszcze cos porobił w domu.Umęczę się jak nie wiem, ale w domu z malą będize jeszcze gorzej przez całe popołudnie.

To dobrego dnia dla Was.

Do góry