reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

witajcie.
niestety nie mam najlepszych wiesci.
dowiedzialam sie dzis za najprawdopodobniej w przyszlym tygodniu wyciagna mi moje maluszki z brzuszka :( , pisze najprawdopodobniej ,bo niestety moj angielski do najlepszych nie nalezy .
wieczorkiem przyjdzie maz wiec dowie sie co jak i dlaczego..

eh .... jak lapac doly to juz po calosci ..

reklama
asiia no nie najlepsze wiesci :-:)-( ile maluchy wazą i co lekarze mówią?
napewno wszystko dobrze sie zakonczy bede trzymac mocno kciuki

Aimee biore 4x1 i niestety nie czuję się po tym najlepiej.Mam nadzieję,że nie będę musiała brać fenoterolu do końca.

Asiia mam nadzieję,że źle jednak zrozumiałaś,koniecznie daj znać jak dowiecie się czegoś więcej.Trzymam kciuki za Was.

Mati staram się,ale mój już dziś musi jechać w delegację bo go w końcu z pracy zwolnią.Szefowa jest wyrozumiała,ale bez przesady.Ostatnio często bierze wolne,a z tym też się wiąże brak pieniędzy.Normalnie spłukani jesteśmy,przez to że ostatnio siedział więcej w domu jak pracował.A to trzeba pieniążki zbierać bo czas leci.A Ty chyba leżeć już tak nie musisz co?

lilly no tak to jest
mój maz wczoraj tez musial isc 2 godz wczesniej do pracy zeby mógł wczesniej wyjsc bo do lekarza chcial ze mna pojechac i tak to jest jak ma sie dobra prace to trzeba sie jej trzymac
a ty kochana na zwolnieniu jestes? czy jak u ciebie jest
lilly z tym lezeniem to u mnie jest tak ze lekarz powiedzial ze mam lezec tak jest najbezpieczniej bo kolorowo tez u mnie nie jest -wiec leze ale na dzialke samochodem moge pojechac
za tydzien wkoncu te połowkowe -juz myslałam ze sie nie doczekam
w nastepnej kolejnosci badania krew mocz i krzywa cukrowa:-)

Ja mam glukoze 75g za 5 dni.A co do zwolnienia to ja w ostatnim czasie nie pracowałam bo nie miałam opieki na popołudnia i weekendy dla Nikoli.

no ja tez 75 g
z ta praca to najgorzej teraz bysmy siedzialy w domku i tylko chorobowe 100% brały a tak to dupa
trzeba sie cieszyc tym co maz zarobi

Zgadza się mati.Do pracy to ja pewnie teraz w ogóle nie prędko pójdę przy trójce dzieci.A włosy farbowałaś?
A tak z innej beczki to dziś się ważyłam i mam 13kg do przodu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry