reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

toliveistodie
user-online.png
super zdjecie!jak bedziesz miala chwilke wrzuc jeszcze jakies.Ja juz pewnie poczekam az maluszki wyjda na sesje odkad mam napuchniete nogi i rece nie mam ochoty juz na robienie zdje:( zaluje ze wczesniej o tym nie pomyslalam...

reklama
CZESC DZIEWCZYNY!Piekne te wasze zdjecia z brzuszkami i ja chyba meza zaczne namawiac.napiszcie mi ile zaplacilyscie za sesje i ile zdjec tak wliczaja w cene?
Witam wszystkie nowe mamuski-MATI to juz nie jestesmy na koncu!
Ja jestem na etapie poszukiwania spodni ciazowych-wysle linka a jak ktoras z was miala to napiszcie mi czy sie dobrze rozciagaja itd.,bo teraz jak zwykle problem z rozmiarem. Piękne Rurki Ciążowe (r.36-44), tu rozm. M (38) (2193311911)
payu-logo-trans.png
notes-inactive.gif

witajcie dziewczynki:-):-)
wiolka spodnie fajne dzins wydaje sie miekki wiec mysle ze beda elastyczne ja jednak zdecydowalam sie na zwykle dresy ciazowe bo i tak siedze w domu i podejrzewam ze do konca ciazy bede lezec a dresy to na dzialeczke ubiore bo raz w tyg moge isc ach i spodnice sobie kupilam zeby miec w czym do lekarza chodzic
buziaki miłego dnia:-):-)

Ostatnia edycja:
czesc lilly u mnie w miare ok
pogoda ładna a ja leze w łózku:-:)-(
a jak u ciebie? jak sie czujesz po lekach? masz jeszcze te skurcze?
ja wieczorem biore pierwsza tabletke luteiny dopochwowo ma to niby dobrze dzialac na szyjke :-):-)
agata a ty to juz napewno dzis lezysz plackiem i nic nie robisz:-D

Kurde juz miałam nastukanego posta i mi sie aplikacja wywalila :/

Ehhh

Sesja super tez bym taka chciała :)

Co do spodni to fajne ale jednak do mnie bardziej przemawiają dresy po domu a na wyjścia legginsy

Dzis olobilam moja sprytna maszynkę zwana waga hehe tylko 3,5 kg na plusie od początku ciazy

No ale pisałaś,że szyjka się dalej nie skróciła i musisz ciągle mimo tego leżeć?Skąd pewność,że wcześniej przed ciążą nie była krótsza?Ja wczesniej brałam luteine,ale pod język.A jak w nocy śpisz dobrze?u mnie nawet nieźle.Jak zapomnę leków to mam skurcze,ale staram się brać tak jak kazali i wtedy jest nieźle,ale coś za coś bo źle się czuję po tym fenoterolu.O czym zostałam poinformowana,że tak może być.Na spacerki małe mogę czasami chodzić pomimo,że szyjka znów się troszkę skróciła,ale nie jest źle bo w środku wszystko pozmykane i w ocenie lekarzy jeśli nie będę przesadzała z tymi spacerami nie grozi mi poród przedwczesny.Sprzątać oczywiście nie mogę.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry