reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziewczynki tak migiem przemknęlam przez Wasze posty,jakoś źle się czuję-dopadło mnie przeziębienie:baffled:wodnisty katar,ból gardła,jednym słowem nic przyjemnego:eek:

Asiu bardzo się ciesze że jest poprawa,oby tak dalej!

Lilly super że u Ciebie wszystko ok i znasz już płeć obu szkrabków:-)

magda-gdańsk coś właśnie nie podoba mi się milczenie Moniek,może już rozpakowana?Jak przeczytalam o Twojej maie to aż mi świeczki w oczach stanęły,współczuje z całego serducha i na pewno bardzo by się cieszyła z bliźniaczków:tak:

Ja zapomniałam Wam napisać że wg USG3D moje szkrabki waża-synek 1200 a córeczka 1150:-)Cieszę się bardzo że rosną to na naszą korzyść w razie wcześniejszego porodu,tfu tfu co ja piszę na pewno donoszę jak Wam się udało to mi też:tak:

Pozdrawiam Was serdecznie.Ja czekam na paczuszkę dla maluchów:-)

witam, ale wy tu produktywne jesteście, uciekam zaraz nadrabiać cały weekend to co pisałyście na wątku :)

przede wszystkim (tyle co zdążyłam wyczytać po wejściu Tu) cieszę się bardzo, ze lilly wszystko ok i równiez przesyłam jej moje pozdrowienia i gratulacje poznania płci - ja tez mam dwie dziewczynki :-)

ja tez pozdrowienia dla lily,anuska super ze dzieciatka rosna a Ty pod pierzyne sie kurowac(ta pogoda jest teraz zdradliwa),a moniek nadal nic...cos musi byc na rzeczy:D a ja ide pochodzic troche bo maluchy mnie maltretuja tak kopia ze siedziec ani lezec sie nie da...pilkarze;D

Byłam dziś u gina sprawdził mnie i okazało się że mój polip po prostu tak sie goi i tak daje znać o sobie. Co do samopoczucia to też mam katar ale u mnie to sienny kicham jak szalona aż się z brzuch łapię oczy troszkę zaczynają swędzieć chyba muszę się wybrać do lekarza rodzinnego po leki na alergię ciekawe czy w ciąży będę mogła je brać.

reklama
Do góry