reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

a ja mam dzisiaj tak zabojcze cisnienie... 80/48 ale to podobno normalne gdzies czytalam i stad tez moje wymioty i otepienie.Normalnie wzielam teraz szklanke coli wypilam duszkiem bo tak sie nie da funkcjonowac...non stop bym spala.
mati pewnie juz wszytsko od lezenia cie biedna boli?moze polez w wannie(jesli masz w domku) moze troche Ci ulgi to przyniesie

reklama
Cześć Dziewczyny :-)

Doczytalam, że temat wózkowy się pojawił..eh..cieżko wybrać tak, żeby to i funkcjonalne było i tanie i jeszcze do tego ładne.. ja jestem zdecydowana raczej na Joggera, ale właśnie dzisiaj doczytałam, że on nie ma w standardzie pałąków do siedzisk.. to znaczy w ogóle ma, ale dodatkowo płatne 100 od sztuki..normalnie, za wszystko już kasę wyciągają.. nie mówiąc, że głupi adapter kosztuje 200 zł a trzeba *2..
już normalnie sama nie wiem co robić.. tym bardziej, ze z pierwszą córą szarpnęliśmy się wszyscy (wtedy jeszcze Rodzice i teściowie się dokładali) na wypasiony nowy Mutsy i powiem, że potem mieliśmy wrażenie, że spokojnie można było kupić coś tańszego albo chociaż używany..
no nic..jeszcze z 2 tygodnie się mogę pozastanawiać, no ale potem to wypadałoby juz coś upatrzyć :tak:

a tak w ogóle wszystkim, którzy dzisiaj wizytują wszystkiego dobrego :-)

Lilly - Ty się dzisiaj odzywałaś, bo juz nie pamiętam :zawstydzona/y: czy już na badaniach w szpitalu?
asiia - no przykro, że tak masz... ale zaciśnij zęby i może uda Wam sie dłużej wytrwać, niż lekarze przewidują :tak:

mati - a Ty masz moze w domku taką poduchę, co to w ciąży ułatwia leżenie a potem sie ja wykorzystuje do karmienia? Bo ja Ci powiem, że to extra sprawa, a używana, aż tak wiele nie kosztuje..tylko trzebaby taką większą..

Witam
Asiia
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

Tak sobie czytam i normalnie zazdroszcze wam,że jeszcze w trójpaku jesteście.Choć szczęście i radość mnie rozpiera,że moje dzidziole są już ze mną to jednak zmęczenie daje się we znaki

Miłego dnia kobietki życzę

Aimee jeszcze jestem :-) do tego szpitala to jutro,albo pojutrze,ale jak sobie pomyśle to wrr....jestem anty szpitalna.

Doncia Wierzę Ci kochana,że jesteś zmęczona,ale to było do przewidzenia :tak:a jak tam sprawa z teściową,pomaga Ci coś?

Coś tu dziś tak cicho się zrobiło.

Lilly teściowa dopiero urlop bierze od 19.03,już sobie wyobrażam co to będzie,ale każda para rąk do pomocy się przyda i zniosę te jej uwagi.Jutro mój K.wraca do pracy:-(Gabrysia tak się do niego przywiązała przez ostatnie tyg.że teraz mama jest beee:szok:
Jeszcze na domiar złego w nocy okradli nam samochód,jakbyśmy mieli mało zmartwień,na szczęście nic cennego nie ukradli,ale zawsze,normalnie jakieś fatum

Ty lilly jak się czujesz,dobrze że idziesz do szpitala,chociaż domyślam się że bedzie Ci ciężko,masz z kim Nikole zostawić?

aimee dzieku za rade rozejrze sie na allegro
donka a ja zazdroszcze tobie bo ja cale zycie w ruchu a tu masz łózko mnie dopadlo
lilly jestem :-):-) chwile mnie nie bylo bo sasiadka przyniosla mi ciasto i wypiłysmy kawe
na poprawe humoru zakupilam dzis spódnice ta w kol czarnym
OŁÓWKOWA SPÓDNICA CIĄŻOWA CZARNA lub BIAŁA rozm36 (2183736003) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zastanawiam sie jeszcze nad spodniami ale niewiem czy jest sens bo do ginki to wole spodnice lub sukienke a i tak narazie leze
lilly a jak u ciebie? masz nadal te skurcze?

Lilly - no ja wiem, ja też anty.. ale to tylko jeden dzień, potem masz się tu zameldować, jasne :tak:
Donka - fajnie, że się odzywasz mimo nawału obowiązków. To troche energii Ci przez łacza podsyłam. I tak sobie myślę, czy u mnie do tego dojdzie, że zmęczenie weżmie górę i teściówkę zniosę???:szok::szok::szok:

Mati - wooooww..ale fajna spódnica..no ja to teraz mogę tylko o takiej pomarzyc...ja za to zamówiłam legginsy 3/4 i tunikę..jak dojadą to się pochwalę..

O rany, laski, zmykam powoli po Małą, bo już 15 się zrobiła.. Miłego popołudnia :-)

mati-spodnica fajniutka
ja sie smieje bo rzeczy ktore kiedys byly tunikami teraz sa bluzkami dla mnie:p ale jeszcze troszke.
donka-masz prawo byc zmeczona my tu ciagle marudzimy ze trzeba lezec a sie nie chce a chetnie pewnie bys sie zamienila.Ale sama wiesz jak to jest;)

ja mykam sie uczyc.Co zaczynam to zasypiam jak tak dalej pojdzie na obronie w piatek tez zasne na 8 rano mam wiec wszystko jest mozliwe;) a no i do mamusi musze wleciec na ciasto(brat ma dzisiaj urodziny) to moze troche sobie podjem chociaz;)

milego popoludnia dziewczyny!

reklama
ucz sie ucz agata ale mysle ze moze ulogowo Ciebie potraktują jeszcze jak powiesz ze dwójka w brzuszku to juz calkiem .tego ci zycze:-D:-D
lilly ciuszki doszly?bo ja nadal czekam na kolejne paczuszki
dzis zalicytowałam kolejne ubranka ale zobaczymy

Do góry