Cześć Dziewczyny :-)
Doczytalam, że temat wózkowy się pojawił..eh..cieżko wybrać tak, żeby to i funkcjonalne było i tanie i jeszcze do tego ładne.. ja jestem zdecydowana raczej na Joggera, ale właśnie dzisiaj doczytałam, że on nie ma w standardzie pałąków do siedzisk.. to znaczy w ogóle ma, ale dodatkowo płatne 100 od sztuki..normalnie, za wszystko już kasę wyciągają.. nie mówiąc, że głupi adapter kosztuje 200 zł a trzeba *2..
już normalnie sama nie wiem co robić.. tym bardziej, ze z pierwszą córą szarpnęliśmy się wszyscy (wtedy jeszcze Rodzice i teściowie się dokładali) na wypasiony nowy Mutsy i powiem, że potem mieliśmy wrażenie, że spokojnie można było kupić coś tańszego albo chociaż używany..
no nic..jeszcze z 2 tygodnie się mogę pozastanawiać, no ale potem to wypadałoby juz coś upatrzyć
a tak w ogóle wszystkim, którzy dzisiaj wizytują wszystkiego dobrego :-)
Lilly - Ty się dzisiaj odzywałaś, bo juz nie pamiętam
czy już na badaniach w szpitalu?
asiia - no przykro, że tak masz... ale zaciśnij zęby i może uda Wam sie dłużej wytrwać, niż lekarze przewidują
mati - a Ty masz moze w domku taką poduchę, co to w ciąży ułatwia leżenie a potem sie ja wykorzystuje do karmienia? Bo ja Ci powiem, że to extra sprawa, a używana, aż tak wiele nie kosztuje..tylko trzebaby taką większą..