reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

hej laseczki:)
asiia czyli jeden maluszek podbiera drugiemu tak? przykro mi bardzo, ale jestem dobrej mysli! wiem, że na bank mega wam ciężko, trzymajcie sie kochani!
nie pamietam nicka, ale wiem, że do xlandera nie da sie wpiąć fotelików, ta spacerówka jest zamontowana tam na stałe- takie przynajmniej dostałam info od sprzedawcy w mama i ja.
baby joggera dzisiaj do mnie wysłali:) więc ja osobiście polecam właśnie ten wózek:)
dodam od siebie, że dla mnie wózki które nie mieszcza sie w wiekszości drzwiach to jakis niewypał.
odebrałam wyniki badań i jest wszystko ok:) tylko ten głupi paciorkowiec:(

reklama
Witam was dawno się nie odzywałam widze że jest temat wózków
Ja zakupiłam taki i nawet nie jest zły WÓZEK DLA BLIŹNIĄT ALU NA 6 AMORTYZAT SZER.76cm (2121804329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i wcale dużo mnie nie kosztował z fotelikami w kolorze wózka zapłaciłam 1100 zł
Byłam dzisiaj na wizycie i gin powiedział mi że dobrze będzie jak wytrzymam jeszcze pięć tygodni do tego bezpiecznego momentu w którym dzieciaczki mogą się urodzić a później będziemy walczyć o każdy nastpny tydzień żeby wytrzymać jak najdłużej do porodu mam się oszczędzać i koniec z zakupami mam zakaz jeszcze na dodatek wzieło mnie jakieś chorubsko i ide do łóżka miłego wieczorku wam życze do juterka :-)

Asia trzymam kciuki,żeby maluszki posiedziały jednak dłużej w brzuszku.
Miki oszczędzaj sie i dużo odpoczywaj:tak:

Madzia to dobrze,że z wynikami w sumie ok.Pewnie do porodu trzeba wyleczyć tego paciorkowca co?

Dziewczyny spokojnej nocy Wam życzę:-)

Wiekszy wazy aktualnie 1128, mniejszy 745g.
wody ok,ale przepływy niestety juz nie
unhappy.gif

do rozwiazania ciazy mamy zostac w szpitalu.. 2 razy dziennie ktg,2 razy w tygodniu usg.

a co najsmieszniejsze powiedzieli ze rozwiazanie to raczej kwestia tygodnia, byc moze dwóch .. no prawdopodobnie dluzej niz trzy nie pociagniemy..
unhappy.gif

mozemy liczyc jedynie na jakis cud..
Kochana trzymam kciuki, zeby maluszki jeszcze troszkę, bezpiecznie posiedziały w brzusiu. Dobrze, że jesteś w szpitalu, przynajmniej masz dobrą opiekę.

na dodatek wzieło mnie jakieś chorubsko i ide do łóżka miłego wieczorku wam życze do juterka :-)
kuruj się Kochana, teraz takie pogody do kitu.

A ja wczoraj miałam dzień kibelkowy. Najadłam się naleśników ze szpinakiem i całe popołudnie spędziłam na kibelku z miską na kolanach:crazy:Umęczyłam się okrutnie. Mam nadzieję, że to taki jednorazowy wybryk był. W razie co dzisiaj dietka. Właśnie wróciłam z badań, zjadłam bułkę z masłem i idę dalej spać.

Dzień dobry dziewczyny:-)
Jak Wam minęła noc?

Madzia,a paciorkowiec to jakoś szczególnie daje objawy czy to cholerstwo można wykryć tylko przez badania?Cos tam kiedyś czytałam że to niebezpieczne podczas porodu,ale Twój lekarz pewnie wie co robi,żeby było bezpiecznie dla dzieci:tak:

witajcie dziewczyny:-):-)
asia ja równiez trzymam kciuki mysle ze w szpitalu zrobią wszystko co mogą zebys dotrzymała jak najdluzej bedzie dobrze:-)
dziewczyny co u was?
lilly a kiedy ty do szpitala idziesz?

Madzia,a paciorkowiec to jakoś szczególnie daje objawy czy to cholerstwo można wykryć tylko przez badania?Cos tam kiedyś czytałam że to niebezpieczne podczas porodu,ale Twój lekarz pewnie wie co robi,żeby było bezpiecznie dla dzieci:tak:
lilly pobiera sie wymaz z pochwy zanosi sie do laboratorium i tam hodują..

niewiem co sie ze mna dzieje ale codziennie od rana dopada mnie jakas złosc wsciekla jestem ,wszystko mnie wkurza :wściekła/y::wściekła/y:
hormony:)

ja lece sie kapać, bo dzis ma byc kurier z wózeczkiem:D

miłego dnia:)

reklama
Madzia to ja może sobie tez zrobię takowe badanie.
Mati nie martw się to hormony szaleję :tak:ja do szpitala jutro,albo w piątek.Mam nadzieję,że zrobią badania w do domku.Innej opcji nie biorę pod uwagę.

Do góry