asiia_
Fanka BB :)
Moniek - kombinezon fajny ale ja już nauczona doświadczeniem nie kupiłabym rozpinanego z boku ...miałam 2 pajace welurowe rozpinane z boku - dla mnie niezbyt to wygodne ...
Nic nie pokręciłaś :-) tak będę pozbywać się swojego zooma bo zmieniamy wózek :-)
Asia - spokojnie, MoniaN z tego forum urodziła w 29tc, maluchy ważyły chyba po 1200g a teraz już są niezłe bąble ! ;-)
Sczescie w nieszczesciu ale to ze mam przykład ze jednak moze byc dobrze z takimi wczesniaczkami podtrzymuje mnie jakos na duchu.
jedyne co mnie martwi to ze ten jeden maluszek bardzo słabiutko przybiera na wadze, i boje sie bardzo ze do rozwiazania-jesli juz bedzie musialo byc ,nie dociagnie do tego chociaz jednego kilogramka..
hej laseczki
asiia czyli jeden maluszek podbiera drugiemu tak? przykro mi bardzo, ale jestem dobrej mysli! wiem, że na bank mega wam ciężko, trzymajcie sie kochani!
nie pamietam nicka, ale wiem, że do xlandera nie da sie wpiąć fotelików, ta spacerówka jest zamontowana tam na stałe- takie przynajmniej dostałam info od sprzedawcy w mama i ja.
baby joggera dzisiaj do mnie wysłali więc ja osobiście polecam właśnie ten wózek
dodam od siebie, że dla mnie wózki które nie mieszcza sie w wiekszości drzwiach to jakis niewypał.
odebrałam wyniki badań i jest wszystko ok tylko ten głupi paciorkowiec
u Nas zespolu podkradania nie ma. mamy stwierdzone selektywne zachamowanie wzrostu u płodu nr 2.
niewiem na czym dokladnie to polega , i szczerze mówiąc niechce sie w to jeszcze bardziej zglebiac,bo narobie sobie tym czytaniem jedynie jeszcze wiecej zmartwien.. ,ale mniejszy synek napewno do konca bedzie przybieral na wadze mniej niz wiekszy,i raczej nie z tego powodu ze podbiera mi jedzonko. niewiem co jest lepsze..
Za chwile mamy obchód,a po obchodzie prawdopodobnie usg,takze zobaczymy.
Zycze Wszystkim milego Dnia.
Buziaki