reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hej dziewczyny :) Na bieżąco śledzę wasze posty ale na napisanie brakuje mi już czasu bo mam remont w domu i ciągle coś/ktoś mnie odrywa od komp... A co do wózków to mam kilka typów.
- Chciałabym przede wszystkim wózek z możliwością dopinania fotelików/nosidełek bo jeśli z dzieciaczkami będzie wszystko dobrze to na pewno będę dużo się przemieszczać autem a to wielkie ułatwienie (tylko przepinanie nosidełek z samochodu do wózka).
- musi mieć duże koła i koniecznie te obrotowe z przodu bo dzięki nim można w miejscu zawrócić, skręcić itp - po prostu kierowanie jest lżejsze i nie trzeba sie tyle oszarpać
- mam problem z wyborem typu wózka "jeden za drugim" czy "obok siebie"
w sumie jak narazie pozostałam na 4 typach. Ale każdemu z nich brakuje czegoś co ja bym chciała, no ale nie ma idealnych wózków dla bliźniaków :( i te ceny!!!! Będę próbować wózki w sklepie a kupie używany - jeśli sie uda :)
To moje typy:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: S-TWINNER wózek bliźniaczy wózek spacerowy - siedziska dwukierunkowe
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: Baby Jogger City Select DOUBLE głęboko-spacerowy + 2 foteliki Maxi Cosi CABRIO FIX
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: TEAM COSMO wózek spacerowy + 2 foteliki samochodowe Maxi Cosi
Wózek X-lander X-Twin - Wózek dziecięcy dla bliźniąt - Wózek dziecięcy dwuosobowy X-lander

Zobolek możesz mi podać producenta i model tego twojego wózka? Podoba mi się a chciałabym coś więcej się o nim dowiedzieć

Album jest w moim profilu podpisany " do kupienia "
Wózek jest z tej strony

www.euro-baby.pl a nazywa sie Freestyle Twins. Są tam wszystkie wymiary. Można go tez kupic na Allegro.
Ja kupuje przez ebay uk. Łóżeczka tez widziałam na Allegro. Jest ich masa do wyboru.

Ostatnia edycja:
Witajcie .
oczywiscie znowu musze Was troszke nadrobic,ale teraz wkoncu (zalezy tez z jakiej strony na to patrzec..) bede miala na to czas..
Tak więc zaczne od początku.
Wczoraj po usg skierowali Nas od razu na patologie.
dzieciaczki z waga jako tako ida do przodu. Wiekszy wazy aktualnie 1128, mniejszy 745g.
wody ok,ale przepływy niestety juz nie
unhappy.gif

do rozwiazania ciazy mamy zostac w szpitalu.. 2 razy dziennie ktg,2 razy w tygodniu usg.

a co najsmieszniejsze powiedzieli ze rozwiazanie to raczej kwestia tygodnia, byc moze dwóch .. no prawdopodobnie dluzej niz trzy nie pociagniemy..
unhappy.gif

mozemy liczyc jedynie na jakis cud..

nie chce i nie moge w to uwierzyc
unhappy.gif
nie dosc ze zostawiam jedno dziecko w domku nie wiadomo na jak dlugi czas, to musze sie martwic jeszcze o te dwie kruszynki
unhappy.gif
, i byc w wielkiej niewiadomej do samego konca..

reklama
Moniek - kombinezon fajny ale ja już nauczona doświadczeniem nie kupiłabym rozpinanego z boku ...miałam 2 pajace welurowe rozpinane z boku - dla mnie niezbyt to wygodne ...

Nic nie pokręciłaś :-) tak będę pozbywać się swojego zooma bo zmieniamy wózek :-)

Asia - spokojnie, MoniaN z tego forum urodziła w 29tc, maluchy ważyły chyba po 1200g a teraz już są niezłe bąble ! ;-)

Do góry