reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

z tym wózkiem to niewiem naprawde coprawda przegladamy z mezem i ogladamy ale naprawde nie mam jakiegos konkretnego wybranego mysle ze to bedzie z tych szerszych ok 76 cm i jeden obok drugiego ale co do koloru to ja bym byla za jakims odcieniem bezu a moj maz przeciwnie i tak to wlasnie jest
hm.....to są takie wąskie wózki jeden obok drugiego? Mnie się zawsze wydawało, że te wózki to są mega szerokie i w standardowe drzwi się nie zmieszczą.
My też kupujemy zooma.....tzn moi rodzice wnusiom kupują. Tylko my zestaw bez fotelików bo już mamy:-)

reklama
tak takie maja wymiary te wózki w standardowe drzwi sie zmieszcza bo juz wczesniej mierzylam :-):-)
lilly nic konkretnego nie szukam tak poprostu co mi w oko wpadnie
to z nudów

Moniek te wózki na szerokość zaczynają sie od 76cm do nawet ponad 99cm.Ten na 76 musi być ciasny dla większych brzdąców a te szersze to znów trzeba mieć szerokie drzwi.A Ty zooma nowego kupujesz?chciałabym nowy na gwarancji ale nie stac nas na taki wydatek a nikt zasponsorować nie chce.;-)

Hej widzę ze wszystkim sie dzis bb wiesza. Ja miałam iść porządki robić i przysnelam. Ja juz wózek mam wybrany w albumie " do kupienia " są zdjęcia. Cały zestaw kupuje tylko zdjec z fotelikami nie mam. Te wozki jeden obok drugiego nie są takie zle. Moj ma 83 szerokości. Prowadziłam juz taki tylko innej firmy , zooma i jeszcze jeden z tych jeden za drugim i jednak te obok siebie są najwygodniejsze. Moze i nie do każdego sklepu wejdę ale te obok maja 4 duże pompowane koła i wózek z dziećmi około 1 roku prowadzi sie lekko. Te jeden za drugim moze i wąskie ale niektóre długie od 100-150 cm i z przodu maja małe koła. Jedna matka w szkole Juli dAla mi go poprowadzić i po prostej drodze jeszcze jeszcze ale pod górę cieżko było. Z gondolami bodajże zoom ma prawie 150 cm. Tak więc patrząc w przyszłość wole zeby było mi lżej. A Sis mam z tych obok siebie szerokość 78 i wcale chłopaki tak mało miejsca nie maja. Mieszczą sie i jest ok.

Magda ja ten wózek oglądałam i pierwsze dziecko siedzi całym ciężarem na przednich kołach tych w dodatku małych. Jak posadzilam dziecko 1.5 roku to pod krawężnik musiałam porządnie go unieść zeby wjechał nie wspominając juz ze z tylu dzieciaka jeszcze trzeba
miec. Na sklepie po prostej i sliskiej powierzchni to jeszcze jako taka gorzej na drodze gdzie u nas dziur nie ma więc wole nie myśleć jak na pl chodnikach.

reklama
Do góry