reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
dziewczyny nie martwcie sie tymi rozstępami ale ja mysle ze mnie to nie ominie bo moja mama ma do dzis
jak narazie stosuje krem codziennie 2 razy ale na ile on pomoze to niewiem
wiolka mysle ze przesylka z UK sie nie oplaca
lilly nic nowego nie kupilam tylko to co juz pokazywalam
niektóre te ciuszki tak smierdzą ze masakra

MAGDA85-rozstepy ci sie pojawily mimo smarowania?a jak tak to czym sie smarujesz?ja kupilam mustela i smaruje 2 raz dziennie.smarowalam tez oliwka wileda-mowia,ze oliwki sa lepsze.DZIEWCZYNY CZYMSMARUJECIE BRZUSIA?

MAGDA85-rozstepy ci sie pojawily mimo smarowania?a jak tak to czym sie smarujesz?ja kupilam mustela i smaruje 2 raz dziennie.smarowalam tez oliwka wileda-mowia,ze oliwki sa lepsze.DZIEWCZYNY CZYMSMARUJECIE BRZUSIA?

wiolka smaruję sie głownie balsamami nawilżającymi, i oliwka, ale był okres, że po oliwce mega swedziała mnie skóra, więc smarowałam balsami..ja w cuda nie wierzę, jak rozstepy mają wyjść to wyjdą..i nie zalezy to od smarowania czy nie smarowania, ale wiadomo lepiej sie smarować, żeby później nie mieć pretensji do siebie:)

ZABOLEKchcemy poogladac -tylko gdzie twoja galeria?jak szukac?
DZIEWCZYNY ZALICYTOWALAM 1 BODY Z WELURU!!!!tylko niestety jest jedno i drugiego bym musiala poszukac!

magda ma racje to czy sie smarujemy czy nie to 4% tego czy rozstepy beda czy nie reszta nasza skora i geny:) i mozecie nawet na 9 miesiecy wejsc do wanny pelnej oliwki a i tak moga sie pojawic:D to akurat tyle z kosmetologii co pamietam jak studiowalam;) juz kiedys nawet pisalam

no tak zabiegi drogie usuwania rozstepow fakt-dlatego pisze ze jak nie ogarniesz tego ze je posiadasz albo moze na jakis prezent ktos Ci zafunduje,samemu ciezko przy dzieciaczkach i innych wydatkach.Ale ja mysle ze z rozstepami tez mozna ladnie wygladac byle brzuszek cwiczyc;)

aimee no z tymi imionami to zagadka jest...jeszcze zeby mi dzieci nie powiedzialy kiedys-mamo jakie glupie imiona mamy!
tak to jest z pieskami rasowymi to owczarek niemiecki(dziewczynka) niestety ale decyzja zmianie reczej nie ulegnie czekam na tel z kliniki.Poprzedniego owczarka nam sasiad otrul....bez komentarza a teraz jeden jeszcze nam zostal(samiec) nie chce jesc ani pic odkad mu zone do kliniki wywiezli niesamowite jak taki zwierzak teskni

dziewczyny ja juz drugi raz dzisiaj moczylam sie we wannie zauwazylam ze bardzo plecy mi to rozluznia:D smieje sie ze wygladam jak kadr z filmu uwolnic orke ale co tam:D

wiolka pokazuj te body
ja juz mam tych welurowych bodów mnóstwo dokupie jeszcze ewentualnie jakies rózowe jesli bede wiedziec ze dziewczynka choc jedna bedzie:-):-)

reklama
Do góry