mati nie wszystkie bo ja nadal płci drugiego dziecka nie znam w 100% Mi ostatnio ten dzidziuś nie określonej płci co leży na dolnej półce też gdzies się wbił,że nie mogłam w ogóle leżeć na lewym boku bo niemiłosiernie bolało.Mati a jaką Ty masz długość szyjki,że musisz leżeć?Mnie dziś i moją córę pokręciło przeziębienie.Nos cały zawalony wrrr....
reklama
i ja sie przywitam dzisiaj kolejne dobre wiesci otrzymalam mojemu koledze urodzila sie corunia slicznotka kurcze co tydzien jakies dziecko u mnie sie rodzi epidemia!
Wrrr a mnie tak chlopaki w nocy skopali od srodka ze 10 razy sie budzilam!
a powiedzcie mi podklada sie poduszeczki pod glowki maluszkom odrazu??to ja nawet nie wiedzialam...jeny nie jestem przystosowana do posiadania dzieci
Wrrr a mnie tak chlopaki w nocy skopali od srodka ze 10 razy sie budzilam!
a powiedzcie mi podklada sie poduszeczki pod glowki maluszkom odrazu??to ja nawet nie wiedzialam...jeny nie jestem przystosowana do posiadania dzieci
Agata poduszeczka od razu nie jest konieczna,ale jeśli dziecko ulewa to dla bezpieczeństwa trzeba coś pod główkę podłożyć.Ja robiłam sama takie podkłady a teraz można kupić gotowe.Poduszkę troszkę później zaczęłam podkładać.Moja szyjka miesiąc temu (bo wtedy miałam sprawdzaną)miała 35mm a teraz to nie wiem,ale za kilka dni się dowiem.
wiecie co...ja juz nic nie wiem...wczoraj jak poruszylysmy ten temat zeczelam buszowac w necie.I jestem w kropce bo przeczytalam np ze jakas kobitka przy mojej dlugosci szyjki 2,5 cm i to na wczesniejszym etapie ciazy miala zalozona jakas klamre czy cus.A ja tam caly czas bylam swiecie przekonana ze mam super wynik.Ja juz naprawde wiem,ze nic nie wiem
toliveistodie
Fanka BB :)
toliveistodieto super ja 22 marca kolejna wizyta ciekawe ktora pierwsza urodzi ale juz cesarke na 100% masz?ja bym chciala naturalnie rodzic ale co z tego wyjdzie to tylkko maluchy chyba wiedza zalezy jak mi sie w brzuchu walna Co do obrony-jak dasz rade zawsze z glowy bedzie ja sprobuje no chyba ze mi towarzysze numer wywina i tfutfu wyjda ale lepiej zeby nie!gorzej ze na nauce skupic sie nie moge tak mnie bombarduja po brzuchu.
Agata, ja ze względu na kosmówkowość muszę mieć cesarkę, i to wcześnie - termin zakładany to 36/37 tydzień, więc mój lekarz rzucił że 27 kwietnia bo chce mieć wolny weekend majowy Mi się też to uśmiecha bo moja mama będzie mogła przyjechać
reklama
Ale nie jest też całkiem źle kochana.Taką normę za prawidłową jak wyżej napisałam podał mi gin.Będzie dobrze,oby sie dalej nie skracała,ja też mam poniżej normy a najgorsze,że to dane sprzed ponad miesiąca.Za kilka dni się dowiem jak teraz to wygląda.
Podziel się: