reklama
mati ja zielonego pojecia nie mam...ale w dzisiejszych czasach chyba wszystko mozna
co tak ucichlo dziewczynki?ja staram sie uczyc i czasami zagladam tutaj a moj maz piecze chlebek
powiedzcie mi a co myslicie o pieluszkach wielokrotnego uzytku??nie mowie o tetrowych a takich zapinanych jak majtki prawie z wkladami wymiennymi interesowalyscie sie tym tematem?moze ktos uzywal?podobno mozna sporo na tym zaoszczedzic po przeliczeniu
co tak ucichlo dziewczynki?ja staram sie uczyc i czasami zagladam tutaj a moj maz piecze chlebek
powiedzcie mi a co myslicie o pieluszkach wielokrotnego uzytku??nie mowie o tetrowych a takich zapinanych jak majtki prawie z wkladami wymiennymi interesowalyscie sie tym tematem?moze ktos uzywal?podobno mozna sporo na tym zaoszczedzic po przeliczeniu
Cześć dziewczyny
Ale u mnie zimno,brrrr
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za nadchodzące
Agata777 cieszę się,że już jesteście w domku
Agata88 ja nie słyszałam o takich pieluszkach,ale jeżeli można zaoszczędzić to jak najbardziej tak
Wczoraj poruszałyście temat pościeli,zgadzam się z opiniami im mniej tym lepiej i bez żadnych zbędnych duperelek
Wczoraj miałam luźny dzień,wzięłam Gabi i pojechałyśmy sobie na miasto,oczywiście z bliźniaczkami został mój K. i jak wróciłam byłam mile zaskoczona,dziewczyny najedzone,przebrane spały,widocznie nie doceniałam mężusiaChodziłam po lumpeksach w poszukiwaniu spodni dla swojej panny,a wróciłam z torbą ciuszków dla bliźniaczek,nie mogłam się powstrzymać:-)
Ale u mnie zimno,brrrr
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za nadchodzące
Agata777 cieszę się,że już jesteście w domku
Agata88 ja nie słyszałam o takich pieluszkach,ale jeżeli można zaoszczędzić to jak najbardziej tak
Wczoraj poruszałyście temat pościeli,zgadzam się z opiniami im mniej tym lepiej i bez żadnych zbędnych duperelek
Wczoraj miałam luźny dzień,wzięłam Gabi i pojechałyśmy sobie na miasto,oczywiście z bliźniaczkami został mój K. i jak wróciłam byłam mile zaskoczona,dziewczyny najedzone,przebrane spały,widocznie nie doceniałam mężusiaChodziłam po lumpeksach w poszukiwaniu spodni dla swojej panny,a wróciłam z torbą ciuszków dla bliźniaczek,nie mogłam się powstrzymać:-)
Agatko,z tą oszczędnościa to i Tak i NIe,bo przy dwójce bedziesz musiała wiecej prania nastawiać. POwiem tak. Ja miałam te pieluchy przy Natalce przez jakis czas,ale jak zaszłam w ciaze to wróciłam do pampkow bo po prostu w mojej sytuacji były wygodniejsze. Teraz przy dwojce dzieci,cóz tez zwyciża oszczedność czasu i mniej włączanych prań...Wim ekologia,popieram całym sercem,ale ktos kto nie ma trojki dzieci na raz i jest z nimi sam jak ja( bo maz tylko na niektore weekendy do nas przylatuje)nie ma pojecia jak to jest i ,że szuka się rozwiązń,ktore choc odrobinę ułatwia,zdejmą troche obowiazków i pracy...Takze tak: do jednego dziecko pieluchy wielokrotnego użytku -uwazam suuuper sprawa,przy dwójce i wiecej-juz nie koniecznie i to pod wieloma wzgledami.
Pozdróki dla Was cieżaróweczki kochane
Pozdróki dla Was cieżaróweczki kochane
Agata88 ja jestem jak najbardziej za jeżeli chodzi o takie pieluszki.Ostatnio ogladałam program eko mama i zainteresował mnie temat.Tyle,że jak się chce mieć takie dobrej firmy to tez trzeba na początek sporo zainwestować.Bo te tanie opcje są kiepskie a te lepsze to nie mały wydatek,tyle,że potem można zaoszczędzić.
natt chodzi też o to,że te pieluszki wielokrotnego użytku są zdrowsze dla dzieci bo nie mają chemii tak jak w pampersach.Temat naprawdę ciekawy,ale jak pisałam kupić takie porządnej firmy to duży wydatek na początek.
Doncia kochana,no widzisz jak to my czasami nie doceniamy naszych facetów :-) też ostatnio w lumpku kupiłam trochę rzeczy fajnych w stanie bdb dla maluchów.
natt chodzi też o to,że te pieluszki wielokrotnego użytku są zdrowsze dla dzieci bo nie mają chemii tak jak w pampersach.Temat naprawdę ciekawy,ale jak pisałam kupić takie porządnej firmy to duży wydatek na początek.
Doncia kochana,no widzisz jak to my czasami nie doceniamy naszych facetów :-) też ostatnio w lumpku kupiłam trochę rzeczy fajnych w stanie bdb dla maluchów.
Ostatnia edycja:
a no wlasnie dzisiaj tak cichutko...ja musialam sie na chwile polozyc tak mnie sen dopadl.A teraz jade do mamy na obiad jedyna moja rozrywka(dodam ze mama mieszka cale 5 min drogi od nas wiec na takie wycieczki lekarz sie zgodzil) no a pozniej musze dalej sie uczyc eh...zajrze do was wieczorkiem dziewczyny!
Podaje linka do ładnych ubranek dla chłopca licytacja juz od złotówki
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Może któraś mama będzie zainteresowana.Ja dla chłopca nie kupuje,bo nie wiem kim jest drugi bliźniak
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Może któraś mama będzie zainteresowana.Ja dla chłopca nie kupuje,bo nie wiem kim jest drugi bliźniak
toliveistodie
Fanka BB :)
Ja właśnie czytam o wielorazowych i mam mega mętlik w głowie. Jest tego tyle rodzajów... no i początkowa inwestycja może sięgać przy bliźniętach nawet 2000 PLN, jeśli wybieramy dobre marki i dużo pieluch, żeby nie wstawiać codziennie prania, z drugiej strony będzie to duża oszczędność (rzędu kilka tysięcy) przy całym okresie pieluchowania, no i jest to lepsze dla dziecka (brak chemii, szybciej wychodzą z pieluch bo mają świadomość "mokrego w majtkach"). No i jestem w kropce bo dużo za, a przeciw tylko tyle, że więcej czasu trzeba na nie poświęcić.
reklama
Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
sie ma laski widze, ze u Was zamieszanie z szyjka 2,5- ja mialam taka od 23 tc, z tym ze otwarta od wewnatrz i wlasciwie od zewnatrz.w zaleznosci od nacisku glowki malego usg pokazywaLo 2,5 2,3 czasem nawet 1,5a potem znowu 2,5 dopiero pod koniec ciazy zaczela leciec na leb na szyje ok 33-34 tc
Ale ja lezalam do samego konca, z tym ze ze zdiagnozowana niewydolnoscia ciesniowo- szyjkowa. Agatka a co mowi Profesorek??? Nie kaze odpoczywac??
Agatka777 moje gratki!!!!!!!!! cudownie!!!! kruszynki w domciu z mamunia i tatusiem!!!
Ale ja lezalam do samego konca, z tym ze ze zdiagnozowana niewydolnoscia ciesniowo- szyjkowa. Agatka a co mowi Profesorek??? Nie kaze odpoczywac??
Agatka777 moje gratki!!!!!!!!! cudownie!!!! kruszynki w domciu z mamunia i tatusiem!!!
Podziel się: