reklama
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
miniek mi tez juz sie robi ciężko..jedziemy na tym samym wózku
napisalam ci posta, o wadze maluchów, nie wiem czy widziłaś.
ja chciałam sie zrelaksować w wannie i dupa jak nie jeden to drugi bobo sie rozpychał uniemożliwiając mi chwile releksu, szybko się umyłam i wyskoczyłam, bo tylko sie gimnastykowac musiałam
zjadłam drugie śniadanko, pierwsze to kawałek kopca kreta i idę na te zakupy wreszcie
ja chciałam sie zrelaksować w wannie i dupa jak nie jeden to drugi bobo sie rozpychał uniemożliwiając mi chwile releksu, szybko się umyłam i wyskoczyłam, bo tylko sie gimnastykowac musiałam
zjadłam drugie śniadanko, pierwsze to kawałek kopca kreta i idę na te zakupy wreszcie
posta widziałam, dziękuję:-) Moje miały takie szczegółowe usg w 31 tc, na kolejnych wizytach gin tylko patrzy co u nich, ale nie mierzyTeraz to się pewnie tuż przed porodem dowiem ile szacunkowo ważą.miniek mi tez juz sie robi ciężko..jedziemy na tym samym wózku
Co do kąpieli to nie stosuję w ciąży, tylko prysznic. Zawsze lubiłam się kąpać w mega gorącej wodzie a w ciąży nie można więc zrezygnowałam bo marzłam
zabolek12385
Witam
jestem tu nowa, jeszcze nie zdazylam wszystkiego poczytac ale sproboje to nadrobic.
postanowilam sie przywitac i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do siebie. jestem mama 4.5 letniej Juli a teraz spodziwamy sie blizniakow. obecnie jestesm w 21tc i juz wiem ze bedzie dwoch chlopcow. co prawda marzyla mi sie parka no ale...
poki co wszytsko jest ok malucy ladnie rosna z usg w 20tc maja 281g i 19cm a drugi 293g i 21cm. ciaza jest dwujajowa.
obecnie to juz 4 ciaza blizniacza w rodzinie moj maz jest z blizniakow, jego kuzyn na 2 dziewuszki no i moja siostra ma dwoch chlopcow. teraz kolej na ans
to tylke w skrocie o mnie
jestem tu nowa, jeszcze nie zdazylam wszystkiego poczytac ale sproboje to nadrobic.
postanowilam sie przywitac i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do siebie. jestem mama 4.5 letniej Juli a teraz spodziwamy sie blizniakow. obecnie jestesm w 21tc i juz wiem ze bedzie dwoch chlopcow. co prawda marzyla mi sie parka no ale...
poki co wszytsko jest ok malucy ladnie rosna z usg w 20tc maja 281g i 19cm a drugi 293g i 21cm. ciaza jest dwujajowa.
obecnie to juz 4 ciaza blizniacza w rodzinie moj maz jest z blizniakow, jego kuzyn na 2 dziewuszki no i moja siostra ma dwoch chlopcow. teraz kolej na ans
Witamy nowa podwojna mamusie a ogolnie jak sie czujesz?mam nadzieje,ze dobrze
kurcze dziewczyny jak to jest w ciazy niby tyle sie je a ja cos nie moge dzisiaj przeszlam sama siebie nic nie tknelam nie moge i juz rano wymiotowalam i zblokowalam sie.A jak to u was wyglada?
kurcze dziewczyny jak to jest w ciazy niby tyle sie je a ja cos nie moge dzisiaj przeszlam sama siebie nic nie tknelam nie moge i juz rano wymiotowalam i zblokowalam sie.A jak to u was wyglada?
zabolek12385 Witamy kolejną dubeltową Mamusię :-)
magda85-gdańsk
posta widziałam, dziękuję:-) Moje miały takie szczegółowe usg w 31 tc, na kolejnych wizytach gin tylko patrzy co u nich, ale nie mierzyTeraz to się pewnie tuż przed porodem dowiem ile szacunkowo ważą.
Co do kąpieli to nie stosuję w ciąży, tylko prysznic. Zawsze lubiłam się kąpać w mega gorącej wodzie a w ciąży nie można więc zrezygnowałam bo marzłam
u mnie nie miałam wyboru prysznica nie posiadamy, więc zostaje wanna
moniek, czujesz że poród sie zbliża?? jakies skurcze?
witam nowa mamęWitam
Agata ja tez jem tylko, bo wiem, że musze..znajomi mówia mi, że schudłam..maja chyba racje, bo wyszły mi kości policzkowe musimy jeść i tego sie trzymajmy, dla dobra maluszkówWitamy nowa podwojna mamusie a ogolnie jak sie czujesz?mam nadzieje,ze dobrze
reklama
agucha1986
zabolek12385 Witamy kolejną dubeltową Mamusię :-)
i ja równiez się przywitam mówiąc w ten u mnie słoneczny dzień dzień dobry
miłego dnia kobitki,
Agata777 super, ze wy już w domku w końcu możesz w pełni cieszyć się swoją rodzinką super, oby wszystko juz było tylko lepiej powodzonka
Agata88 ważne że wizyta udana i waga maluszków piękna, dokładnie nogi zaciskaj i chwilo trwaj hehehe - kurcze wy to już na finishu ale wam fajnie :-)
Ale nim my się obejrzymy dziewczyny to też zaraz 30 tc będzie - damy radę :-)
Podziel się: