reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Agata88 super że wszystko w porządku po wizycie:-)No tak jak mówł doktorek zaciskaj nóżki i nie szalej:tak:
Agata777 super że w domku jesteście:-)Bardzo sie cieszę i Wy teraz nacieszycie się obecnością okruszków:tak:

reklama
Hej mati jak samopoczucie?Bo ja mam ogromnego stresa przed wizytą:szok:Mam na 18.Trzymajcie prosze za nas kciuki i za to żebym poznała lokatorow:happy2: Przez ten stres przed wizytą już pare razy miałam dziwne sny:nerd: dwa razy śniło mi się że urodziłam tylko jedno dziecko-dziewczynkę było takie malenkie...Ale czuję że bedzie dwóch chłopcow

Cześć dziewczyny.
Aniu bardzo ładny ten zestaw niebieski,ale jak dla mnie za dużo tego wszystkiego.A wózek kupujesz nowy czy używany?
Tossa zgadza się,że zoom ciekawy,ale trzeba gdzie mieć trzymać te wszystkie elementy do wózka.Niemniej jednak na taki się zdecydowałam,pomimo,że mieszkam w bloku.Byłam jakiś czas temu w sklepie,żeby go wypróbować i wydaje mi się,że spełni moje oczekiwania,chociaż mówią,że nie ma idealnego wózka dla bliźniąt;-)Trzymam kciuki za wizytę:-)

Agata bardzo się cieszę,że u Ciebie wszystko ok.Bardzo ładna waga dzieciaczków:-)

Agatka777 Jak super,że jesteście już w domku.W końcu nadszedł ten moment :-) Buziaki dla Was:-)

Dziewczyny miłego dnia Wam życzę.

Ostatnia edycja:
Dzzien dobry dziewczynki!
anuska trzymamy kciuki i prosze nie daj sie wypchnac z gabinetu jesli nie powiedza Ci jaka plec.Przeciez czas najwyzszy zebys wiedziala kto u Ciebie mieszka!
agata777 super strasznie Ci juz zazdroszcze!:)
a jak reszta samopoczucia?

mati wiem że już po wizycie jesteś:tak:
lilly ładny ten zestaw ale byłby fajniejszy z sama poscielą,wypełnieniem i moskiterią-będzie lato a my mieszkamy na wsi więc nawet jak otworzymy okno to będzie dobre zabezpieczenie przed komarami,tak myślę:sorry2:,łóżeczkiem i materacem a reszta jest rzeczywiscie zbędna:tak:
Obliczałam np.ile by wszystko kosztowało osobno+przesyłki i wychodzi o wiele drożej...

Agata88 tak zamierzam :tak:nie wyjde do póki moje gwiazdy nie pokażą co tam mają miedzy nóżkami;-)najwyżej lekarz będzie mnie musiał siłą wygonić:-D Tak czekałam na ten dzień:-)Pamiętam jak u ciebie był na suwaczku 26 tc i tak myślałam ale już bym chciala byc na tym etapie:-)

Ciekawe co Yummy wyprawia z maluszkami:-) ciekawe co słychać u enfalo i jej maluchów...i u Kla000dii

anuska i bardzo dobrze!co to jest miec dwoch lokatorow i nawet do konca niewiadomo jak do nich wolac jak kopia:D

Ja juz marze o porodzie...chociaz nachodza mnie obawy co bedzie dalej.Jak tu z dwojka sobie poradzic(nie wspomne o was mamuski ktore juz macie dzieci) a ja tu niedoswiadczona i odrazu bach dwojka!

ahh widzialam sesje chyba magdy tak?super pamiatka,sliczne zdjecia!tez chcialam ale tak sie kiepsko czuje ze juz mi ochota przeszla wiec poczekam az maluszki sie wykluja.Nie mniej zazdrosze:)

Wiecie co mi tez sie ciagle dziwne rzeczy snia...do tego czuje sie jakby mnie ktos skopal bo piesek jeden ma operacje i najprawdopodobniej trzeba bedzie uspic...czekam na info od mamy

anuska jak samopoczucie przed wizytą? zajmij sie czyms zeby nie myslec :-):-) hehe łatwo pisac a sama ostatnio trzęsłam porami i jak sie okazalo niepotrzebnie choc przez to lezenie mam doły jak cholera nie ma dnia zebym sobie nie płakała :-:)-(

reklama
hej laseczki:)
my dzis pospalismy do 8mej:) wow ale jestem wyspana super!
rosól nastawiony, ale chyba, go zmienię w ogórowa, bo coś na kwaśne mnie wzięło:) zaraz smigam sie kapać i z młodym na małe zakupy idziemy.
moniek u mnie w 30 tygodniu Szymek ważył 1555, a Franek 1666, a w 32 tygodniu Szymek 1700 a Franek 1960, w 34 Szymek 2200, a Franek 2700, ale ile w tym prawdy to nie wiem:) w sensie, że usg to tylko maszyna.
co do poscieli, to ja podobnie jak Tossa mam ochraniacz na całe łóżeczko z ikea, pościeli nie kupuje żadnej (kupie, jak maluchy trochę podrosną), mam 4 kocyki i dwa prześcieradła, rożek mam jednek po synku, ale nie bede maluchów w niego zawijała. mamy cieple mieszkanie, a zaraz lato, więc uwazam, że szkoda kasy:)
wózek kupujemy baby jogger city select.
powodzenia na dzisiejszych wizytach, my wizytujemy 15go marca:) jeszcze 2 dni i będę miesiąc od terminu porodu:)
miłego dnia:)

Do góry